Acasa Revista Presei Revista presei. ÎCCJ, DIICOT și CSJ, zguduite de corupție

Revista presei. ÎCCJ, DIICOT și CSJ, zguduite de corupție

scris de Florin BUDESCU
3 afisari

Ampla operaţiune de monitorizare a fostului finanţator al Universităţii Craiova, Dinel Staicu, i-a dus pe cei de la DNA până la nume grele din Justiţie.

Revista presei. ÎCCJ, DIICOT și CSJ, zguduite de corupție

Naţional: „Taifunul” Dinel Staicu zguduie Justiţia! “Ampla operaţiune de monitorizare a fostului finanţator al Universităţii Craiova i-a dus pe cei de la DNA până la nume grele din Justiţie, inclusiv membri DIICOT, ai Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie şi ai Curţii Supreme“

EvZ: Băsescu: “Drumul pe care merge ţara este periculos” ”Drumul pe care merge ţara este unul periculos: există riscul ca sacrificiile enorme să devină ceva repetabil“

Gândul: Băsescu: “Şi Crin Antonescu, şi Victor Ponta, şi Vasile Blaga să aibă grijă de infractorii pe care îi au în partide” ”DNA luptă împotriva hoţilor. Şi Crin Antonescu, şi Victor Ponta, şi Vasile Blaga să aibă grijă de infractorii pe care îi au în partide”

Puterea: Băsescu: Liderii USL încep să mă convingă că sunt incompetenţi ”Cred că cel mai important lucru pe care l-ar avea de făcut Guvernul ar fi să lase luptele politice şi să guverneze. Cred că românii sunt mai puţin interesaţi de ce crede Victor Viorel Ponta, prim-ministrul României, despre preşedinte, ci ar vrea să audă de la el cum reduce şomajul, cum creează locuri de muncă, cum relansează investiţiile, care este perspectiva României”

Curentul: Familia Mănescu și filiera finlandeză ”Chiar dacă Ramona Mănescu este la prima vedere o față drăguță, cu obraz subțire, în fapt, ministerul Transporturilor ajunge la Rareș Mănescu, trezorierul PNL și omul de încredere a lui Crin, după cum susțin surse liberale”

Curierul național: Cine este “vulturul” de la Fondul Proprietatea? ”Jurnalistul de investigaţii Greg Palast descrie comportamentul de hoitar al fondurilor Elliott, principalul acţionar de la FP. După ce a pus în genunchi Grecia, şeful acestora, Paul Singer, vrea să arunce din nou Argentina în criză forţând plata integrală a unor datorii care au făcut deja obiectul restructurărilor. Practicile acestuia au supărat Administraţia Obama şi marile bănci de pe Wall Street”

Adevărul: Prinţul arab care vrea să-l răstoarne pe Bashar al-Assad ”Timp de două decenii, a fost unul dintre cei mai influenţi oameni de la Washington, ţinând în mâini relaţiile dintre Statele Unite şi mare parte din lumea arabă. Apoi a dispărut complet din viaţa publică şi, ani la rând, părea că a ieşit la pensie din industria „trasului de sfori”. A reapărut însă acum, doar pentru a fi vârful de lance al Arabiei Saudite în lupta cu Bashar al-Assad”

Cronica română: Experţi ONU, atacaţi în Siria de lunetişti ascunşi ”Experţii însărcinaţi de ONU să ancheteze o eventuală folosire de arme chimice în Siria au fost ţinta unor lunetişti ascunşi neidentificaţi, ceea ce i-a obligat să îşi suspende misiunea lângă Damasc”

Bursa: “Efectul Bernanke” poate arunca lumea financiară globală în aer ”Realul brazilian este la pământ, rupia indiană este în cădere liberă, randul sud-african de asemenea, rupia indoneziană este căzută, iar lira turcească s-a depreciat spre minimul istoric, toate acestea fiind monedele naţionale ale unor mari state, considerate până în prezent campioni economici globali”

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult