Acasa Revista Presei Revista presei. Îl ridică DNA pe Marius Avram?

Revista presei. Îl ridică DNA pe Marius Avram?

scris de Florin BUDESCU
2 afisari

Ring: Il ridica DNA-ul si pe Marius Avram? “Surse judiciare afirmă că mai mulţi arbitri vor fi audiaţi şi, probabil, reţinuţi, printre care şi Marius Avram, în zilele următoare. Deocamdată, ancheta se învârteşte în jurul nunţii lui Avram jr, acolo unde vinul consumat ar fi considerat de procurori drept… şpagă!”

Marius Avram

Adevarul: Doi conducători grei din fotbal îi ordonau delegările lui Avram! “Concret, procurorii justifică reţinerea lui Vasile Avram prin faptul că acesta delega arbitrii la comenzile a doi conducători extrem de puternici din Liga 1″

Romania libera: Pariorii cred că doi scriitori români pot câştiga în 2011 cel mai râvnit trofeu literar. Mircea Cărtărescu, cotat cu şanse mari să câştige Premiul Nobel pentru literatură “Autorul romanului “Orbitor” şi fostul ministru al culturii Andrei Pleşu sunt pe biletele de joc ale caselor “Ladbrokes” şi “Unibet””

Puterea: Mafia executorilor judecătoreşti  ”Caracatiţa în care s-a  transformat, în timp, breasla executorilor judecătoreşti are  zilele numărate. O comisie parlamentară, Consiliul Concurenţei, dar şi alte instituţii au luat la puricat modul în care îşi desfăşoară activitatea executorii judecătoreşti, inclusiv competenţa acestora,  dar şi modul în care posturile sunt ocupate pe bani grei sau grade de rudenie”

Curentul: Vladimir Soare, omul de casă al lui SOV, veghează pensiile private!  ”Fostul preşedinte al grupului Gelsor, Vladimir Soare, a fost audiat şi avizat favorabil de comisiile parlamentare de buget, finanţe pentru funcţia de membru în Consiliul Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP)”

Fin.ro: Continental cumpara 6,8 hectare pentru extinderea fabricii de anvelope de la Timisoara  ”Fabrica de anvelope Continental Automotive Products intentioneaza sa achizitioneze un teren de 68.000 de metri patrati pentru suma de 3,9 milioane de euro fara TVA de la Uzinele Mecanice Timisoara (UMT)”

Gandul: FMI vrea mai mulţi bani, falimentul Greciei pare doar o chestiune de timp iar salvarea UE va fi mult mai scumpă decât se estima “Printre măsurile propuse se numără nu doar majorarea disponibilităţilor EFSF (de la 440 la 2.000-3.000 de miliarde de euro), ci şi reducerea datoriilor Greciei cu 50% (aşa-numitul haircut). Mai mult decât atât, şefa FMI, Christine Lagarde, a anunţat că FMI are nevoie, la rândul lui, de o recapitalizare de câteva miliarde de euro”

Bursa: Venizelos: Tranşa de împrumut pentru Grecia, în octombrie  ”Cea de-a şasea tranşă, de 8 miliarde euro, din împrumutul de 110 miliarde euro acordat Greciei în 2010, de Uniunea Europeană şi Fondul Monetar Internaţional, va fi vărsată luna viitoare, a declarat, ieri, ministrul grec al finanţelor, Evangelos Venizelos”

EvZ: Ilie Şerbănescu – Dacă Zona euro nu intră în recesiune, scăpăm şi noi  “Pentru ca evoluţia economică să nu intre pe minus, România trebuie să se bazeze tot mai mult pe consumul intern, pentru că exporturile nu o pot ajuta să iasă din criză”

Curierul national: Adrian Panaite – Euro de la cap se împute  ”Marile bănci au luat prea multă apă ca să nu se scufunde. Probabil că aceasta este cea mai corectă interpretare pe care o putem da evoluţiilor pieţelor financiare din ultima perioadă”

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult