Acasa Revista Presei Revista presei. Ilie Năstase s-a înscris în UNPR

Revista presei. Ilie Năstase s-a înscris în UNPR

scris de Z.V.
4 afisari

Dragnea s-a impus categoric în fruntea PSD; Ponta: PSD e liber să aleagă pe cine vrea. Nu-mi dau demisia de la Guvern; Victor Ponta a ridicat tonul la Robert Cazanciuc în chestiunea fetei violate din Vaslui: „Vreau să vă rog domnule ministru al Justiției să vă exercitați autoritatea în CSM și dacă nu, să vă dați demisia’; Ilie Năstase s-a înscris în UNPR; scandalul ‘Mită la Universitate’ se apropie de apogeu, precum și Steliștilor le-a trecut glonțul pe la ureche: „Dacă nu ne calificam, intram în insolvență!” sunt principalele subiecte dezbătute în presa centrală de astăzi.

ilie-nastase-general-Ilie Năstase s-a înscris în UNPR, anunță Gândul. Senatorul Ilie Năstase s-a înscris în UNPR și va activa în cadrul grupului parlamentar al PSD din Senat, informează un comunicat de presă al UNPR.

Dragnea s-a impus categoric în fruntea PSD. Liviu Dragnea a devenit președintele interimar al PSD în urma votului exprimat în Comitetul Executiv al partidului. Dragnea a obținut 65 de voturi, în timp ce rivala sa, Rovana Plumb, a adunat doar 18 favorabile ei. Congresul partidului va avea loc în noiembrie, informează Jurnalul Național.

Ponta: PSD e liber să aleagă pe cine vrea. Nu-mi dau demisia de la Guvern. Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, referitor la alegerea lui Dragnea la șefia PSD, că partidul este liber să aleagă pe cine vrea, adăugând că, dacă ar fi rămas la ședința CExN, ar fi votat-o pe Rovana Plumb, dar nu consideră că a suferit o înfrângere și nu va demisiona de la Guvern, noteazăGândul.

Sebastian Ghiță, despre votul din partid: S-au răzbunat toți din PSD că Ponta a pierdut alegerile. Deputatul Sebastian Ghiță a declarat, miercuri, că Liviu Dragnea a fost propus la conducerea interimară a PSD de Ion Iliescu, iar votul masiv în favoarea acestei propuneri a fost o răzbunare față de Victor Ponta pentru pierderea alegerilor prezidențiale, relatează România Liberă.

Victor Ponta a ridicat tonul la Robert Cazanciuc în chestiunea fetei violate din Vaslui: „Vreau să vă rog domnule ministru al Justiției să vă exercitați autoritatea în CSM și dacă nu, să vă dați demisia”. Victor Ponta a reacționat la cazul elevei violate din Vaslui, premierul exprimându-și nemulțumirea față de faptul că violatorii au fost lăsați în libertate pe perioada procesului. CSM s-a sesizat în acest caz și Ponta a cerut acțiune din partea ministrului Justiției, relatează Evenimentul Zilei.

Mădălin Voicu a fost numit consul general la Bonn. Deputatul PSD Mădălin Voicu a fost numit consul general al României la Bonn, Guvernul adoptând miercuri o hotărâre în acest sens, potrivit unei informații de presă a Guvernului, scrie România Liberă.

Guvernul a deblocat 5 milioane lei pentru derularea programelor finanțate de la buget în scopul sprijinirii IMM-uri. Guvernul a aprobat, printr-un Memorandum, deblocarea sumei de cinci milioane lei, aferenta lunii iulie, pentru derularea, în 2015, a programelor finanțate anual de la bugetul de stat în scopul sprijinirii sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (IMM), anunță Economica.net.

EXCLUSIV. Scandalul ‘Mită la Universitate’ se apropie de apogeu. Decan al Universității ‘Lucian Blaga’ — audiat de procurori
Decanul Facultății de Științe Socio-Umane a Universității ‘Lucian Blaga’ din Sibiu a ajuns pe mâna procurorilor Parchetului General. Dumitru Batâr și soția sa au fost chemați chiar de la Sibiu de procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție pentru a fi audiați, azi, la Reșița, în Dosarul ‘Mită la Universitate’, scrie Puterea.

FOTBAL. Blat la DNA. DNA anchetează cel mai bizar caz de corupție din fotbal, relatează Puterea. Este vorba de aranjamentul dintre Gaz Metan Mediaș și FC Brașov din finalul ultimului campionat. Găzarii au fost acuzați că au premiat-mituit fotbaliștii din echipa adversă.

Comisia de Etică a TVR se disculpă: Semnalele noastre privind comentariile politice ale lui Tănase, IGNORATE.Comisia de Etică a SRTv spune că activitatea sa se află într-un impas, din cauză că deciziile sale referitoare la comentariile politice partizane făcute de șeful TVR, Stelian Tănase, au fost ignorate de conducerea televiziunii și au fost urmate de alte exprimări susceptibile de partizanat politic, relatează România Liberă.

ANPC a fost în control la Gara de Nord. A dat amenzi de 171.000 lei pentru condițiile din trenuri, peroane și magazine.Comisarii Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) au aplicat, în urma unui control efectuat miercuri în Gara de Nord, amenzi totale de 171.000 de lei pentru condițiile de pe peroane și din vagoanele a șase garnituri de trenuri, precum și unui număr de 10 comercianți de produse alimentare, anunță Economica.net.

APIA vrea să achiziționeze computere și pachete Microsoft Access 2013 cu maximum 1,52 milioane lei. Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) vrea să încheie un acord cadru pentru achiziția de computere de birou și pachete Microsoft Access 2013, valoarea estimată, fără TVA, a contractului fiind cuprinsă între 668.000 de lei și 1,523 milioane de lei, potrivit unui anunț de participare postat pe site-ul Sistemului Electronic de Achiziții Publice (SEAP), noteazăEconomica.net.

Help Net anunță că va trece de pragul de 200 de farmacii după ce a terminat un rebranding de 1,5 milioane de euro.Rețeaua controlată de Ovidiu Buluc a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de 390 de milioane de lei (85 de milioane de euro), în creștere cu 6% față de 2013, informează Ziarul Financiar.

Steliștilor le-a trecut glonțul pe la ureche: „Dacă nu ne calificam, intram în insolvență!”, titrează Gazeta Sporturilor.Gigi Becali, patronul Stelei, a vorbit la finalul meciului cu Trencin 2-3 (4-3 la general), despre calificarea în turul III al UEFA Champions League.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult