Acasa Revista Presei Revista presei. Ilie Sârbu, fraţii Cristescu şi Sorin Oprescu spre DNA

Revista presei. Ilie Sârbu, fraţii Cristescu şi Sorin Oprescu spre DNA

scris de Florin BUDESCU
14 afisari

Ilie Sârbu, fraţii Cristescu şi Sorin Oprescu ar fi următorii vizaţi pe lista procurorilor DNA, dar lucrurile se desfăşoară cu o rapiditate tot mai mare şi nimic nu mai e sigur în ceea ce priveşte următoarele ţinte, arată Naţional.

Ilie Sârbu: PSD nu trebuie să se grăbească să anunţe candidatul la Preşedinţie

Ilie Sârbu

Numele lui Ilie Sârbu ar fi prezent şi în dosarul în care este deja cercetat Darius Vâlcov, conform website-ului Comisarul. Dar principalul denunţător al socrului premierului este Viorel Hrebenciuc, care l-a dat în gât pe fostul ministru al Agriculturii pentru retrocedări din trei judeţe din vestul ţării.

Ponta susţine că povestea cu zilele de lucru de 27 de ore din contractele de consultanţă pe care şi le-au tras Şova şi asociaţii la Turceni şi Rovinari sunt „o poveste falsă” şi nu se spală pe mâini, explică Gândul. Ar cam rebui să se spele, că se pare că s-ar fi murdărit de mult.

Seara, pe răcoare, Victor Ponta a vorbit la ultimul cuvânt despre faptul că ar avea trei propuneri pentru portofoliul Finanţelor, „dar nu ştiu cine vrea să mai vină”. EvZ a consemnat. Aluzia insului este că, imediat cum eşti numit ministru, te iau la scuturat „procurorii băsişti”. Păi, dacă nu au ce găsi, rămâi în funcţie, iar dacă eşti competent mai şi performezi.

Hunor Kelemen a fost huiduit şi făcut trădător, conform Adevărul, de către maghiarii din Sfântu Gheorghe, de Ziua Ungariei. Reacţia liderului UDMR? „Asta e democraţia! Punct.”

52% dintre nemţi se pronunţă pentru ieşirea Greciei din Zona Euro, potrivit unui sondaj de opinie realizat de postul de televiziune ZDF, menţionat de Bursa.

România liberă recapitulează epopeea dispariţiei lui Putin şi teoriilor care apar în jurul acesteia, de la moartea liderului de la Kremlin, până la naşterea unui copil al său de către iubita lui Alina Kabaeva.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult