Acasa Revista Presei Revista presei. Iliescu neruşinat, ipocrit, bârfitor, turnător

Revista presei. Iliescu neruşinat, ipocrit, bârfitor, turnător

scris de Florin BUDESCU
4 afisari

Curentul: Ion Iliescu – dat în vileag de Wikileaks: neruşinat, ipocrit, lipsit de decenţă, bârfitor, turnător „Plin de avånt proletar, în luna martie, odată cu ieşirea pe ţeavă a scurgerilor wikileaks, Ion Iliescu a ţinut în mod expres să precizeze poziţia sa faţă de chestiunea scurgerilor, a sifonarilor şi turnătorilor care rupeau porţile Ambasadei americane pentru a da cu ciocul la Înalta Poartă, spunånd vrute şi nevrute”

Ion Iliescu - dat în vileag de Wikileaks

Ion Iliescu - dat în vileag de Wikileaks

Adevarul: Necolaiciuc şi Popa, adusi colet pentru justitie „Doi dintre cei mai căutaţi fugari ai României, acuzaţi de prejudicii de sute de milioane de euro, urmează să fie aduşi în ţară, cu escortă, în această săptămână

Gandul: Băsescu, atac dur la Blaga: „PDL nu poate fi condus prin căprărie, n-are nevoie de un caporal, ci de un preşedinte” „În conferinţa de presă ţinută duminică la amiază în staţiunea Covasna, preşedintele Traian Băsescu a lansat un atac de o duritate extremă la adresa secretarului general al PDL, Vasile Blaga – adversarul premierului Emil Boc în cursa pentru şefia partidului”

Romania libera: De ce se tem Rusia şi Turcia de România „Rusia priveşte cu nelinişte noile parteneriate care se fac în regiune, iar analiştii de la Moscova şi de la Ankara consideră că în ultima perioadă România şi-a extins prea mult influenţa militară şi energetică la Marea Neagră”

Curierul national: Îngheţarea preţului benzinei, o bombă cu ceas „O istorie de 4.000 de ani de încercare de fixare a preţurilor arată că măsura are efecte dezastruoase de fiecare dată”

ZF: Fabricile lui Burci, evaluate la 103 milioane de euro

Bursa: Maxim istoric pe piaţa aurului „Preţul aurului a crescut până la nivelul maxim istoric, în ultima zi a săptămânii trecute, iar cel al argintului – la cel mai ridicat nivel din ultimii 31 de ani, pe fondul temerilor legate de consecinţele accelerării inflaţiei în China”

Puterea: Patria pokerului, blocată de FBI. Fondatorii a trei platforme cu milioane de utilizatori, daţi în vileag de cel care îi învăţa cum să fraudeze statul american „Panica s-a instaurat în lumea pokerului online din toată lumea după ce fondatorii PokerStars, Full Tilt Poker şi Absolute Poker sunt acuzaţi de fraudă bancară şi spălare de bani. Totul după ce un fost colaborator le-ar fi explicat procurorilor schema prin care şefii platformelor evitau plata taxelor către statul american”

EvZ: Cazul Roswell: un „Wikileaks” subţire, vechi de 60 de ani „Un document FBI desecretizat readuce în discuţie posibila prăbuşire a unui OZN pe pământ american, în 1947”

StareaPresei.ro

3 comentarii

florin 18-04-2011 - 23:59

Auzi cucu ciuma(ROSIE) !!!!Ce zic astia de tatucul vostru!!!! Am vazut ca iar il saruti in dos pe Ponta ,apropo de legume Ponta e varza psd-ului. La urmatoarele alegeri o sa primiti si ultima lovitura de gratie bolsevicilor…In rest iti doresc cu mult muianol ca de obicei..

u s 19-04-2011 - 00:06

Esti simpatic vierme ca iesind dintre hemoroizii infecti ai securist-comunistului jegos Basescu cu apucaturi de dictator, sa vorbesti despre ciuma rosie, tatuci si bolsevici. Da-ti foc ma animalule. Nu-ti uita nici plozii.

florin 19-04-2011 - 11:17

pt u s (UN SECURIST) : Eu cand am fugit peste granita pe timpul lui Ceausescu tu il aplaudai pe trotuare si vorbeai cu tovarase si acum ai un tupeu extra(ORDINAR) de securist sa ma faci pe mine comunist. Mai putin si va taie tot cascavalul. Apropo de Basescu…. o sa va dea ancora la lins ca de obicei ca doar e marinar. Mai am si putin muianol pt tine tovarase….

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult