Acasa Revista Presei Revista Presei. Iliescu? Se apropie funia de parul său

Revista Presei. Iliescu? Se apropie funia de parul său

scris de Florin BUDESCU
4 afisari

Ion Iliescu a fost audiat,  după cum informează Naţional, de către Parchetul Militar în dosarul evenimentelor din timpul Revoluţiei.

Revista Presei. Iliescu? Se apropie funia de parul său

Revista Presei. Iliescu? Se apropie funia de parul său (foto:radioconstanta.ro)

20 de oameni au fost sechestraţi într-o cafenea din Sydney de către nişte jihadişti. Aceştia au arborat pe cafenea steagul negru al Jihadului Islamic, iar localul este blocat de forţele de poliţie locale, arată Mediafax.

Cabinetul Ponta 4 este plin ciucure de politicieni cu probleme. Precum Graţiela Gavrilescu, ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, care nu poate să-şi justifice, conform Curentul, averea. Ni-l şi imaginăm pe Ponta spunându-i: “Fă, Graţielo, justifică-ţi averea!”. Lista completă a miniştrilor din Cabinetul Amurgului Pontist este dată de Gândul.

Despre isprăvile miniştrilor tehnocraţi (Răzvan Nicolescu, Florin Jianu, Constantin Niţă, Ioana Petrescu, Aurelia Cristea şi Răzvan Cotovelea) scrie Adevărul.

Mitrea demisionează ex-abrupto hepsa-hupto din PSD, arată România liberă. Fără precedent este ca un pesedist de frunte, care nu este condamnat definitiv într-un dosar, să facă acest gest. Probabil că acum cei din PSD nu se mai simt aşa de siguri pe propriul lor carosabil politic.

Miron Mitrea nu este singur: de mână cu el, pleacă din PSD şi un alt condamnat, dar nu definitiv: baronul de Sibiu Ioan Cindrea, despre care scriem de 16 ani în diferite publicaţii, merge după Mitrea, conform HotNews, demisionând din toate funcţiile deţinute în partid.

Scutul de la Deveselu are misiunea să protejeze România şi aliaţii NATO de agresiunile aeriene ale Rusiei, explică Puterea. Scutul, despre care ruşii susţin că este penetrabil de către rachetele lor, va deveni funcţional din anul 2015.

Maria Capitaine explică în Curierul naţional că urmează nori negri peste Rusia anul care vine, când toţi indicatorii economici se vor îndrepta spre roşu, aşa cum arată trendul înregistrat deja de anul acesta

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult