Acasa Revista Presei Revista presei. Iliescu se automanipuleaza

Revista presei. Iliescu se automanipuleaza

scris de Ziua Veche
3 afisari

Emil Constantinescu declara pentru Adevarul ca, in viziunea sa, Ion Iliescu crede in propriile sale manipulari. Da, Milica are dreptate de data aceasta, pentru ca se refera la o perioada din viata sa cand inca era, cel putin in aparenta, „de-al nostru”.

Se intampla cu multi oameni care mint mereu, afirmand existenta unei false realitati, sa ajunga sa creada chiar ei in existenta acelei realitati. Aceasta incepe sa prinda contur in mintea omului respectiv, care actioneaza si se comporta in consecinta.

Exista o singura problema: omul respectiv, prins in mrejele propriului sau tratament fabulatoriu, incepe sa aiba un comportament obsesiv-compulsiv, care uneori trece de limita normalului. Am incercat sa ma exprim cat mai elegant cu putinta.

Antonie Solomon, fostul primar PDL al Craiovei, ramane in arest preventiv, anunta Curierul National. Asta asa, o aducere aminte pentru aceia care sustin ca „partidul unic” isi protejeaza oamenii, iar DNA lucreaza la comanda politica. Mai ales ca mai este la intristare si fostul primar de Ramnicu-Valcea, Mircia Gutau.

„Cotoiul” Sever Voinescu, citat de Evenimentul zilei, sustine ca guvernul Boc trebuie remaniat dupa motiune. Evident, aceasta vrea sa zica dupa ce motiunea Opozitiei este respinsa de catre Parlament. Eu cred ca Sever este defapt, ca de multe ori, purtatorul indirect de cuvant al presedintelui.

PDL îl ameninţă din nou pe Geoană cu debarcarea, informeaza Puterea. Dar de ce i-au pus din nou gand rau? Pentru ca refuză să dea curs solicitării preşedintelui ţării, Traian Băsescu, de grăbire a procesului prin care Parlamentul va vota moţiunea de cenzură a PSD împotriva Guvernului Boc.

Ziarul financiar sustine ca Finanţele anunţă creşterea taxelor şi impozitelor, dacă economia scade cu mai mult de 2%. În momentul de faţă, Guvernul ia în calcul o scădere economică de 0,5% din PIB în anul 2010, faţă de o creştere de 1,3% din PIB, la începutul acestui an.

Marja de eroare a calculului, din care va reieşi dacă taxele vor creşte sau nu, este foarte mică. Problema este insa ca in marja de eroare a calculului se afla vieti de oameni.

   StareaPresei.ro

0 comentariu

Lili 24-11-2010 - 10:10

Reportajul acesta este cumva o compunere a unui elev de clasa a 8-a? Cata naivitate! Cate clisee! Nu stiu daca sa rad sau sa plang…

Kissinger 25-11-2010 - 03:59

Ovreii sunt ca niste ciobani destoinici, care scot profit frumos de pe urma „oilor” din Belgia, fara sa conteze culoarea lanii si modul in care behaie.

Apropo, Belgia nu este tara unde americanii si-au instalat cel mai puternic centru de spionaj, prin care controleaza tot ce misca in Europa de Vest ?
De se s-o fi ales tocmai Bruxelles capitala UE ? Nu miroase bine deloc !

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult