Acasa Revista Presei Revista presei. Iliescu, SRI, KGB şi spionajul economic

Revista presei. Iliescu, SRI, KGB şi spionajul economic

scris de Florin BUDESCU
4 afisari

 Romania liberaCum se putea ajunge în anturajul preşedintelui Ion Iliescu pentru a înfiinţa un centru de spionaj „România Liberă continuă seria dezvăluirilor despre  Centrul de Afaceri Româno-Rus, condus  din umbră de foşti ofiţeri KGB  şi Securitate-SRI, care   au pus umărul la falimentarea petrochimiei româneşti. Între ofiţerii de informaţiiromâni  care au sprijinit activităţile subterane ale „Centrului” figurează şi fostul şef al SRI Prahova, Corneliu Păltânea”

CurentulMaidanezii muşcă din statul român la CEDO „Romånia a ajuns să fie condamnată la CEDO din cauza celor care-şi cåştigă existenţa susţinånd drepturile cåinilor vagabonzi. Judecătorii Curţii Europene a Drepturilor Omului au decis ieri că Romånia trebuie să plătească despăgubiri de 9000 de euro unei persoane care a fost muşcată de maidanezi în urmă cu unsprezece ani. Aceasta a reclamat statul romån la CEDO pentru că nu a reglementat situaţia cåinilor fără stăpån din Capitală”

EvZDiaconescu îşi bagă PIN-ul în buzunar „Cu proiectul Partidului Poporului mort în faşă, Patronul OTV, Dan Diaconescu, va prelua, în perioada următoare, frâiele Partidului „Iniţiativa Naţională”. Formaţiunea a fost moşită de Cozmin Guşă acum şase ani, iar în prezent acesta caută să o resusciteze cu ajutorul televiziunii şi finanţelor patronului de presă cu apetit pentru politică şi pentru scaunul prezidenţial”

Curierul nationalEvaziune fiscală de 16 milioane de euro în domeniul petrolier „Procurorii anticorupţie au reţinut patru persoane, acuzate de evaziune fiscală în domeniul produselor petroliere. Mecanismul viza în esenţă comercializarea de motorină tip Euro 5 fără plata accizelor”

Fin.roTurcia ii propune Romaniei proiectul imobiliar TOKI si afaceri cu energie „In conditiile crizei financiare, parte­ne­riatele Romaniei cu Turcia ar putea relansa economia roma­neas­ca. Im­plementarea proiectului TOKI si in tara noastra sau businessul cu ener­gie ar putea fi, in acest sens, doua coordonate importante din punct de vedere economic”

BursaCNVM suspectează spălarea de bani pe piaţa derivatelor „Potrivit CNVM, tranzacţiile investigate au vizat instrumente financiare nelichide, iar preţurile la care s-au încheiat au înregistrat niveluri anormale în raport cu condiţiile pieţei”

GandulPatru terorişti au fost capturaţi în urma unei acţiuni DIE, DIICOT şi Poliţia Română „Un iranian şi doi turci care se ocupau cu vânzarea de armament, inclusiv de rachete sol-aer, au fost capturaţi după ce Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) şi Poliţia Română au organizat un flagrant delict într-o operaţiune de comercializare de droguri în valoare de trei milioane de euro,”

AdevarulCum şi-a plănuit Anders Breivik măcelul „Criminalul norvegian era obsedat de Balcani şi dorea să-l cunoască pe Putin. Autorul atacurilor povesteşte în manifestul lăsat cum a planificat operaţiunea în care şi-au pierdut viaţa 76 de persoane. El poate fi acuzat de crimă împotriva umanităţii”

 Continuarea pe StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult