Acasa Revista Presei Revista presei. Înapoi în Duminica Orbului, 1990

Revista presei. Înapoi în Duminica Orbului, 1990

scris de Florin BUDESCU
10 afisari

Evenimentul zilei: O victorie ca în 1990 “NOUL FSN. Ne-am întors în urmă cu 20 de ani, la scorurile zdrobitoare ale FSN. Capitala are acum şase primari de la USL şi unul de la UNPR.” 

 
nevazator

foto: descopera.ro

Bursa: Alegerile locale: Frauda electorala nationala, dar cu metode locale. Urna ca hazna ” Furtul voturilor este generalizat, traversând toate formaţiunile politice şi cuprinzând întreg teritoriul ţării, astfel că rezultatul alegerilor de ieri nu ilustrează nicidecum preferinţele electoratului, ci eficienţa metodelor, într-o competiţie a hoţiei” 

Romania libera: Miza primului scrutin cu un tur. Procentele obţinute de partide ne creionează tabloul politic al următoarelor şase luni ”Obţinerea cât mai multor pro-cente peste 50% constituie cel mai arzător vis al liderilor USL. Nu de alta, dar numai aşa vor putea Victor Ponta şi Crin Antonescu să vorbească în continuare de cât de necesară şi de inspirată a fost formarea USL. În caz contrar, ei ar trebui să dea explicaţii propriilor membri de partid nemulţumiţi de alăturarea oarecum forţată stânga-dreapta” 

Adevarul: Prezenţă de aproape 57%. În Capitală, 44% participare, aproape 13 procente peste cea din 2008 ”În 24 de judeţe s-a depăşit media naţională: Ilfov a pierdut locul 1 la participare, în favoarea Giurgiului – 72,30% din alegători, prezenţi la vot. Ilfov, pe locul 2, cu 68,76%, urmează Dâmboviţa – 65,62%, Olt – 65,42% şi Teleorman – 64,81%” 

Curierul national: Alegeri locale 2012: Scandaluri, violenţe, denigrări şi multe reclamaţii ”Nenumăraţi candidaţi, din toate partidele, au strigat ieri că au fost nereguli în procesul de votare. În plus, au avut loc violenţe, secţii de votare au fost închise şi a plouat cu plângeri penale” 

Curentul: Bucureşti a redevenit oraş roşu , după 20 de ani ”Sorin Oprescu va continua să fie primar general al Capitalei pentru încă patru ani, el obţinând 64,11% din voturile bucureştenilor,  potrivit rezultatelor tuturor exit-pollurilor”

5 comentarii

Liana 11-06-2012 - 18:19

Totul poarta un nume „subdezvoltare”!

ANCUTA 11-06-2012 - 19:05

Liana,
Din pacate ai dreptate:
1. suntem la nivelul intelectual din 1913 cand se declansase RAZBOIUL BALCANIC;
2. asa zisul parlament era cel al tembelilor proPARIS: „bonjour popeur, mersiii ca m-ai ales!;
3. violenta politicii manelistoide declansata de Voiculescu, DAN VOICULESCU – un veros ofiter ascuns (a nu se confunda cu CI-stii, sau cu securistii-mari patrioti si pastratori de datini si de „tari”), naste adevarati monstri chiar si in mintile parintilor nostri, incat ne intrebam de ce nu semanam cu ei;
4. greselile si aroganta idioata a unora ca MRU sau TRU costa mult PDL-ul;
5. te votez daca iese ceva („o maslina”, „un pix”, … or’sicat…)

urbos 11-06-2012 - 19:37

Scarbele pedeliste si basiste la spanzuratoare!

jan dinu 11-06-2012 - 20:46

Hotzii cu ochii’nchishi …
VinTu tzara pe bakshishi !

Refren:
Repetati …continuuuuuuu !
JD-USA

jan dinu 11-06-2012 - 21:41

CEI CE STAU SHI NE DOMNESC……
cei ce stau shi ne domnesc ….
EI MAI MULT NE TZIGANESC ….
ei mai mult ne tziganesc !!!!!!

Refren :
Repetati continuuuuuuu !
JD-USA

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult