Acasa Revista Presei Revista presei. Inca un program anticriza

Revista presei. Inca un program anticriza

scris de Ziua Veche
2 afisari

Evenimentul zilei scrie despre al patrulea program anticriza al Cabinetului Boc. Care ar contine unele dintre masurile propuse inca de anul trecut de catre mediul de afaceri. Aceasta presupunand ca noi, in Romania, avem asa ceva.

Spun aceasta, pentru ca masurile sunt toate diferite tipuri de externalizari de costuri: deduceri de TVA, scutiri de impozit pe profit sau eliminarea impozitului minim din majoritatea sectoarelor. Business-man-i romani, sunteti mai buni decat atat sau nu?

 

Radu Gheţea, presedintele Asociatiei Romane a Bancilor, citat de Bursa, sustine ca băncile se reorientează către economisire. Explicatia este foarte simpla: nu se mai fac credite si bancile incearca sa adune lichidati noi din economisire.

Pe de alta parte, tot Ghetea este citat de Curierul national spunand ca bancile nu vand ce au executat, pentru simplul fapt ca nu au cui. Acesta este un blocaj. Gheţea: Băncile nu vând fabrici, uzine, case şi limuzine obţinute în urma executărilor silite, pentru că nu există o piaţă pentru ele.

Adevarul ar fi aflat ca inundaţiile ne scumpesc mâncarea cu peste 8%. Calamităţile naturale din acest an au distrus peste 15% din culturile de cereale, motiv pentru care agricultorii spun că preţul alimentelor se va majora substanţial.

Datele oficiale arată dezastruos: ploile, grindina şi furtunile au devastat 232.126 de hectare de terenuri cultivate în special cu grâu, porumb şi floarea-soarelui.

Romania libera crede ca Iuliu Maniu ar putea sa fie inmormantat in Giulesti. Nu, nu este vorba despre cartierul bucurestean, ci despre malul râului Mara, pe teritoriul comunei maramureşene Giuleşti. Este treaba altora sa demonstreze daca acest lucru este adevarat sau nu.

RL afirma insa ca Maniu ar fi fost „artizanul Marii Uniri”, ori aici avem o problema, pentru ca aceasta dovedeste o cunoastere superficiala si in clisee comuniste a istoriei Romaniei.

In realitate, artizanii Marii Uniri au fost Bratienii, iar Iuliu Maniu a fost adversarul acesteia pana in ultimul moment cu putinta, motiv pentru care Bratienii il considerau un tradator de neam si de tara. Ca ulterior a facut cariera politica in Romania interbelica, aceasta este alta gasca-n alta traista.

StareaPresei.ro

0 comentariu

Foreskin 23-11-2010 - 13:55

… te faci canibala – si il faci salata..

Eh… barbatii sant pentru FEMEI – nu pentru avortoane feminine care nu stiu ce sa faca in viata…

Victor Radulescu 23-11-2010 - 14:27

Una dintre definitiile fidelitatii este „lipsa alternativei / ofertei”. Articolul dvs. se aplica atat femeilor, cat si barbatilor. Credeti ca numai barbatii se nasc monogami sau poligami? Swingerii nu sunt homosexuali, deci exista si femei care privesc lucrurile „neortodox”.
Cat despre „De ce să faci şi tu parte din lungul lui şir de ex?”, raspunsul cel mai probabil, valabil din nou pentru ambele sexe, este „Carpe Diem”.
In esenta tot ce are un inceput are si un sfarsit (sau „tot ce se naste moare”), important este cum se sfarseste relatia respectiva: in stil mitocanesc, cu injuraturi, tiganeala si pus de poale in cap, sau cu un zambet si o strangere de mana, urmata de telefoanele de urari de bine de sarbatori si un eventual sprijin amical, acordat dezinteresat in caz de nevoie.
Vorba francezului

Victor Radulescu 23-11-2010 - 14:28

„L`amour fait passer le temps, et le temp fait passez l`amour”

Nota: am incercat sa pun citatul cu ghilimele frantuzesti, adica „”, si a avut ca rezultat disparitia textului.

Daulabuci 23-11-2010 - 18:57

Si neserios analizat de madam Carlan! (ce nume predestinat!) Este exact pe dos de cum spune autoarea. Barbatii cei mai doriti de femei sint tinta femeilor. Aia care nu sint remarcati n-au sanse. Barbatii care sint plini de femei, pe aia se aduna femeile ca mustele. de ce? Pentru ca pt. femei, barbatii cei mai cautati sunt ca niste trofee, iar mentalitatea lor este aceea ca, daca m-a ales pe mine din sutele care roesc pe linga ei, inseamna ca sunt cea mai misto dintre toate. Ce mai conteaza ca ala isi bate joc de ea, iar ea este aleasa numai pentru carnea ei? Pentru ea, pentru femeia „aleasa”, faptul ca a cistigat trofeul e mai important decit ca a cazut intr-o tragedie sentimentala. Astea sint femeile. Norocul nostru ca sint proaste! Si frumoase! (unele, nu toate!)

jan dinu 23-11-2010 - 19:35

Mai,voi atzi auzit de cuplu :
Romeo shi Julieta ??
De ce sunteti provocatori tocmai
aici la Mihaela ?
-EA – cind era pustoaica avea
toata lumea sub talpi prin
visurile ei fara margini !
JD

oblique 23-11-2010 - 23:45

Care este solutia pentru SIDA, din punctul de vedere al medicinei ayurvedice? Asta se intampla cu ceva ani in urma.

Si el a raspuns: Kama Sutra.

Este mai bine sa fi in 100 de pozitii cu o singura persoana decat sa fi intr-o singura pozitie cu o suta de persoane.

Lumea a luat afirmatia lui ca pe o gluma reusita, dar exprima de fapt un adevar esential al vietii.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult