Acasa Revista Presei Revista presei. Incepe criza statelor

Revista presei. Incepe criza statelor

scris de Ziua Veche
3 afisari

criza financiaraCriza economica aproape s-a terminat. Incepe criza statelor, sustine Financiarul. Este vorba despre o analiza semnata Ioana Speteanu & Simona Haiduc, prima fiind unul dintre cei mai buni jurnalisti ce integreaza politica interna, externele si economia.

 Iar daca Ioana sustine ca, la capitolul „criza a statelor”, dupa Grecia, ar putea cadea economiile Portugaliei, Spaniei, Irlandei si Italiei, atunci inseamna ca avem o problema.
Gusa si cu Sandru umbla la Moscova sa comisioneze Tezaurul Romaniei, sustine Curentul, explicand si ca intentiile lor s-ar fi soldat cu un esec, in momentul cand autoritatile ruse si-au dat seama ca Lavinia si Cozmin sunt niste simpli vanatori de comision.
Despre meciul politic in trei dintre Rusia, Republica Moldova si Romania asupra statului artificial creat de sovietici la granita de est a tarii noastre scrie Romania Libera recapituland datele acestui conflict, despre care presa romana a scris pe larg.
Eu cred ca lucrul important pe care trebuie sa-l intelegem deocamdata este ca Rusia e mai agresiva decat oricand dupa 1990 pe acest subiect si nu va ezita sa foloseasca toata metodele pentru a-si atinge scopurile pe termen mediu si lung.
Adevarul a descoperit ca arbitrul Marius Martis, arestat de DNA pentru complicitate in scandalul Penescu, detine o casa de un milion de euro. La banii acestia si la cat castiga ca arbitru dupa un meci,probabil ca ar fi trebuit sa arbitreze non-stop, zilnic, timp de 100 de ani, ca sa castige tot acest banet „la vedere”. In acest timp mai trebuia sa si manance… Eh, cum stam?
Curierul National scrie despre „Shanghai 2010, succesul de la capatul a 8 ani de pregatiri”. Asa s-au construit si piramidele (ma refer la cele inclinate)! Problema este ca nu cred ca, din celulele lor cu gratii, detinutii politici din China, cam multi la numar, vad ceva din amestecul de fantani arteziene, stroboscoape si artificii.
Singura pesedista de la guvernare, Ioana Timofte, pleaca spre partidul lui Oprea, anunta Puterea: „Ioana Timofte este nepoata fostului sef al SRI si, pana acum o zi, era singurul membru al PSD aflat la guvernare: consilier in MApN si director adjunct al Colegiului National de Aparare”.
StareaPresei.ro

 

0 comentariu

nik 26-11-2010 - 16:43

dupa ce cu ceva timp in urma sau jignit au vorbit urat unul de celalalt acum se pupa.steaua e condusa de cine nu trebuie si se vede merge prost nu va castiga campionatul cu parere de rau

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult