Acasa Revista Presei Revista presei. Începe Primariada DNA, faza pe Capitală. Cine e primul?

Revista presei. Începe Primariada DNA, faza pe Capitală. Cine e primul?

scris de Florin BUDESCU
11 afisari

Se pregăteşte Primariada, faza pe Capitală, conform Naţional. DNA este pe urmele lui Neculai Onţanu, care va deschide tombola audierilor. Vor fi mici şi bere, dacă se ajunge şi de 1 decembrie cu manifestările festive se vor da şi cârnaţi cu fasole. Numai să vină mai repede, că ne sufocă Oprescu. Şi nu-l uitaţi pe Negoiţă de la 3, neapărat Negoiţă de la 3.

Neculai Ontanu-

Neculai Ontanu

Puterea notează că sub Sorin Oprescu Bucureştiul se surpă la propriu. Observaţia cotidianului a fost făcută după ce la Izvor carosabilul s-a dus de tot, atras într-o văgăună a inegalabilei societăţi Apa Nova.

Câţi membri va avea viitorul Parlament? După ce în actualul Legislativ parlamentarii s-au înmulţit ca ploşniţele, adunându-se călare să sugă de la buget, cu trompele fixate drept în arterele României, acum lucrurile se schimbă, conform Gândul.

Dar numai pe jumătate, pentru că rămâne Parlament bicameral. 308 deputaţi, plus 17 ai minorităţilor şi alţi patru reprezentând Diaspora; 126 de senatori şi doi din Diaspora.

Există un referendum, din 2009, în care poporul român a ales ca România să aibă Parlament unicameral cu 300 de membri. Parlamentul nu respectă referendumul despre el însuşi. E clar de ce, nu?

Codul Silvic a fost adoptat de Parlament în forma dorită de Legislativ, conform României libere. Astfel, legea rămâne cu limitarea de 30% despre care am scris anterior.

Decizia Parlamentului, dacă noul Cod Silvic va fi promulgat de mutul de la Cotroceni, reprezintă o limitare, dar nu rezolvă problema de fond a protecţiei codrului. Care e frate cu românul ca Merţanul şi tutunul.

Sevil Shhaideh este încuscrită cu PSD, asta este clar. Este fina de cununie a lui Liviu Dragnea şi Nicuşor Constantinescu, explică Adevărul. Ponta zăpăceşte lucrurile şi afirmă că jurnaliştii sunt nişte proşti, pentru că la musulmani nu există naşi.

Să se facă Victoraş mic, mic cât Tom Degeţelul şi gras ca un cârnat dacă există? Că miza era de fapt să distrugi ştirea că Dragnea şi-a pus la MDRAP pe cineva din clanul lui şi în realitate tot el e acolo.

Traian Băsescu spune că se aşteaptă ca Sistemul să-i deschidă 60 – 80 de dosare, consemnează EvZ. Apoi fostul şef al statului vorbeşte la concret, despre unele dosare. Am scris deja despre aceasta.

Unii cetăţeni români nu sunt eligibil pentru viză din cauza unor condamnări, inclusiv pentru fapte de corupţie, a anunţat Ambasada SUA la Bucureşti, explică Ştiri pe surse.

Nimeni nu ştie însă şi cine e pe listă, pentru că lista nu este publică, precum Lista Magnitski, de exemplu. Noi credem că Adrian Năstase, de exemplu, despre care ştia Comisia Europeană că e corupt încă de când era prim-ministru, e pe listă.

De când nu se simte prea bine Adrian Sârbu, Bobby Păunescu de la Mandragora Movies a pus ochii pe Studiourile Buftea, explică Bursa.

Pentru că Ungaria vrea să reintroducă pedeapsa cu moartea, Orban Viktor a fost acroşat în Parlamentul European şi a reacţionat scandalos, informează Curierul naţional.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult