Acasa Revista Presei Revista presei. Incompatibilii de la Camera

Revista presei. Incompatibilii de la Camera

scris de Ziua Veche
53 Afisari

Curentul scrie despre lotul incompatibililor de la Camera Deputatilor. Ca sa ne intelegem: este vorba despre incompatibilitati descoperite de ANI, a carei activitate a deranjat pana la Curtea Constitutionala, care a decis, prin urmare, ca Agentia Nationala de Integritate este anticonstitutionala.

Avem deci un calambur, care ascunde in sine situatia absurda in care ne aflam, vorbind despre anticonstitutionalitatea incompatibilitatii si despre compatibilitatea constitutionalitatii.

Noroc ca Basescu a cerut salvarea ANI, asa cum scrie Adevarul. Chiar sunt curios pana la urma cine pe cine va salva.

Evenimentul Zilei isi pune intrebarea ce ne dorim: autostrazi mai multe sau mai multi bugetari? Intrebarea este legitima, pentru ca a pune pur si simplu in balanta un metru de autostrada contra a 33 de bugetari, adica 33 de oameni, este o eroare.

Romania Libera scrie despre cum e la noi si cum e la altii cu ultimul motiv de zavera, de data aceasta dintre Cotroceni si Guvern: pensiile militarilor. Mai interesant mi se pare insa ca omul pe care Voicu (Catalin Voicu, acel Voicu) îl dorea la ºefia DNA a fost dat pe mâna procurorilor.

Stiti cum spunea Toma Caragiu? „Azi aici, maine dupa fileu!”.

Gandul are o declaratie de Elena Udrea, care sustine ca nici boare de punere sub semnul intrebarii a mandatului de premier a lui Emil Boc.

Jurnalul National anunta ca Romania ar putea intra din nou sub cod rosu aviatic. Intrebarea pe care mi-o pun este: ce ne facem cand erupe (asa cum se pare ca se va intampla) Katla, de cinci ori mai violent? Nu mai zburam cu avionul sau ne intoarcem la batrana elice?

Oamenii de afaceri susþin adoptarea euro în 2015 si cer mãsuri  dure pentru a ne încadra în condiþiile de la Maastricht, anunta Curierul National. Colac peste pupaza, fortele de forfecare economico-financiara actioneaza de unde nu iti mai doresti, pentru ca UE va reduce fondurile alocate Romaniei, din cauza ratei mici de  absorbtie, asa cum explica Financiarul.

Masura mi se pare previzibila: era de asteptat ca va veni ziua in care fondurile structurale neabsorbite de state membre vor fi folositi in masuri de salvgardare a puseelor de criza.

Si Copos, asa cum a aflat Ziarul Financiar, vrea sa-l urmeze pe Patriciu in Georgia.

StareaPresei.ro

0 comentariu

1 3 4 5

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult