Acasa Revista Presei Revista presei. Incomunicado

Revista presei. Incomunicado

scris de Florin BUDESCU
7 afisari

EvZ: Preşedintele şi premierul comunică doar în scris „Traian Băsescu a dezvăluit ieri că Victor Ponta nu-i mai răspunde la telefon. În 2008, nici premierul de atunci Călin Popescu-Tăriceanu nu mai reacţiona la apelurile venite de la Palatul Cotroceni”

Revista presei. Băsescu şi Ponta, viziuni diferite

GândulUn document pentru neliniştea USL. „Nu ne vom mai implica pentru mobilizarea cetăţenilor la vot. La 15 luni de la preluarea puterii deziluzia este generală” „Asociaţia Comunelor din România (ACoR) a realizat cel mai dur rechizitoriu împotriva guvernării Ponta, concluzia fiind că, după 15 luni de guvernare, «deziluzia este generală». Cei din ACoR au adoptat un document intitulat «Protest faţă de măsurile luate de Guvernul României împotriva colectivităţilor locale» în care critică dur mai multe Ordonanţe de Urgenţă ale guvernului Ponta, inclusiv nerezolvarea problemei incompatibilităţilor”

Cronica română: Stroe ar putea prelua Transporturile, iar Chiuariu, David sau Scutaru, Internele „Există liberali care şi-ar dori ca Ministerul Transporturilor să fie preluat de către actualul ministru delegat pentru Ape, Păduri şi Piscicultură, Lucia Varga, şi acest scenariu având deci la bază o rocadă a miniştrilor PNL pe ministerele deţinute de liberali”

Adevărul: Transporturile, ministerul blestemat. Relu Fenechiu a albit într-o lună, după condamnarea din Dosarul Transformatorul „Problemele lui Ovidiu Silaghi cu legea au creat debandadă la Ministerul Transporturilor şi îl pot arunca în afara legii. Blestemele care tot cad pe acest minister par să se fi abătut şi asupra fostului deţinător al portofoliului, Relu Fenechiu, care a albit subit”

Curierul naţional: Silaghi: Remus Şpan l-a adus pe Nelu Iordache la mine acasă, dar nu s-a dat nici un ban „Fostul ministru a spus că Nelu Iordache dorea anularea rezilierii contractului, dar că acest lucru nu se mai putea face după ce se îndeplinse procedura”

Curentul: Revista Nature o calcă în picioare pe Cati Andronescu pentru distrugerea învățământului și cercetării din România „Cati Andronescu este din nou în atenția prestigioasei reviste britanice Nature. Nu pentru lucruri pozitive, ci pentru o nouă rundă de critici împotriva nepotismului și degradării învătământului românesc sub conducerea sa”

Bursa: Lulache: „Scurgerea de la Fukushima, fără impact major asupra listării Nuclearelectrica” „O scurgere de apă puternic radioactivă în cantităţi mari a ridicat, ieri, nivelul de alertă de la 1 la 3 în zona Fukushima. Japonezii se chinuie să închidă şi să securizeze centrala, dar se pare că nu reuşesc, în ciuda reputaţiei lor impecabile în domeniu”

ZF: Dacia şi Ford duc România la o producţie de peste 420.000 de maşini în 2013, ceea ce ne aduce pe locul 9 la nivel european „În condiţiile în care Dacia şi Ford vor menţine constant ritmul de producţie până la sfârşitul anului, în total cei doi constructori ar putea produce peste 420.000 de maşini, în creştere cu 30% comparativ cu 2012, cu o valoare cumulată de peste 6 mld. euro, din care peste 90% va merge la export”

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult