Acasa Revista Presei Revista presei. Infernul de zăpadă din satul buzoian Glodeanu Siliștea

Revista presei. Infernul de zăpadă din satul buzoian Glodeanu Siliștea

scris de Florin BUDESCU
1 afisari
Adevarul: Incredibil! La Glodeanu Siliştea, oamenii stau cu morţii în casă din cauza nămeților. Un preot a făcut infarct de la ger! „Nămeţii de peste patru metri care au acoperit satele din judeţul Buzău au generat adevărate drame. Două familii din Glodeanu Siliştea au fost nevoite să stea cu morţii în casă, bărbaţi ucişi de urgia albă”
Curierul national: De ce nu s-a declarat cod roşu de ninsori în Buzău? „Munţi de zăpadă de peste 5 – 6 metri au acoperit casele oamenilor iar cablurile electrice au fost smulse. Ordinul 823/2006 prevede că se declară cod roşu atunci când sunt aşteptate căderi importante de zăpadă, care pot afecta grav activităţile umane şi viaţa economică”
EvZ: Zeci de mii de bucureşteni, aşteptaţi la protestul împotriva ACTA „Pe pagina de Facebook a protestului, „Bucurestiul spune NU -ACTA! Invita-ti prietenii!”, aproape 37.000 de bucureşteni au anunţat că vor participa la protestul de mâine, de la ora 17.00, din Piaţa Universităţii”
Puterea: Iliescu despre Antonescu: “Cârlan obraznic” „Ion Iliescu, preşedintele de onoare PSD, l-a catalogat pe Crin Antonescu, drept un “cârlan obraznic”. Afirmaţia a fost făcută pe fondul discursului rostit de Victor Ponta, care a stârnit dezaprobarea lui Crin Antonescu. Preşedintele PNL a afirmat că nu s-a regăsit în discursul lui Ponta”
Curentul: Sconcsul Dan Voiculescu – un Vadim mai mic dar mai nemernic „Corneliu Vadim Tudor criteriu de comparaţie? Ptiu, drace! Mai ales că, oricât ne-ar mira, este vorba de o comparaţie din care, culmea, imaginea “Tribunului” iese, în mod cu totul paradoxal, mai puţin şifonată decât ne-am putea imagina”
Bursa: Juncker: BCE trebuie să contribuie la reducerea datoriei Greciei „Banca Centrală Europeană trebuie să participe la eforturile de reducere a datoriei Greciei, a afirmat vineri preşedintele Eurogrupului Jean-Claude Juncker”
Gandul: Site-ul CIA a cazut. Anonymous revendica atacul „«CIA Tango down», a anunţat un membru al grupului Anonymous pe contul Twitter @YourAnonNews, utilizat frecvent de activiştii hackeri. «Tango Down», în jargonul forţelor speciale, înseamnă că un inamic a fost doborât. Nicio explicaţie suplimentară nu a fost furnizată de Anonymous”
Romania libera: Un document secret evoca asasinarea Papei. Vaticanul catalogheaza informatia drept deliranta „Un presupus document secret scris in germana si datat 30 decembrie 2011, care afirma ca Papa Benedict al XVI-lea va fi ucis in lunile urmatoare, a fost publicat vineri de cotidianul italian de stanga Il Fatto Quotidiano, informatia fiind imediat catalogata de Vatican drept deliranta, relateaza AFP”
Detalii pe StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult