Acasa Revista Presei Revista presei. INSOMAR – schimbarea clasei politice

Revista presei. INSOMAR – schimbarea clasei politice

scris de Ziua Veche
6 afisari

Chiar dacă se pronunţă pentru înlocuirea Cabinetului Boc, românii nu ar da guvernarea pe mâna partidelor de Opoziţie, explica Adevarul. Demiterea Guvernului PDL-UDMR-UNPR întruneşte sprijinul a 50,6% din români, potrivit unui sondaj INSOMAR. PSD şi PNL nu au motive să desfacă şampania victoriei pentru a sărbători prăbuşirea accentuată a actualei Puteri în sondajul de opinie INSOMAR. Doar o treime dintre cei care doresc schimbarea guvernului Boc au optat, în diferite forme, pentru Opoziţie: 18,1% vor un guvern condus de PSD, 10,2% unul liberal şi doar 2,9% o combinaţie între cele două partide. Daca intr-adevar lucrurile stau astfel, atunci ne aflam in apropiere de situatia pe care o asteptau de mult cei care au fondat, acum multi ani, de exemplu, ApR, ai carei lideri v0rbeau despre “a treia cale”, “primenirea clasei politice” etc..

Partea proasta este ca “lupii tineri” din eventuala noua clasa politica sunt, din cate stiu eu, fantose ale actualei clase politice si extremisti mult mai periculosi decat ne dam seama noi acum. Si astfel de lucruri se petrec azi, din cauza crizei, in intreaga lume democratica afectata de criza.

Vom trai si vom vedea / Cum scriem istoria.

Le luam bani rusilor pe ecologia noastra superioara, datorata crizei si dezindustrializarii. Gazprom este interesata de certificatele noastre de emisie de dioxid de carbon, anunta Bursa.

Curierul national sustine ca terenurile nu mai au valoare nici macar pe hartie. In fapt, este vorba despre faptul ca preturile terenurilor au scazut cu 50%. Anul acesta si pana acum. Eu cred ca scaderea de pret va continua.

Cunosc cazul unui teren de vreo 200 de metri patrati, intravilan, din Sectorul 3, care costa inca 90.000 de euro. In spatele Bulevardului Chisinau. Pretul mi se pare aberant. Inca mai trebuie sa ajungem cu picioarele pe pamant. Sa ne bucuram ca este o aterizare lenta (soft landing).

Pentru ca numai asta mai lipsea, pretul gazelor, conform Evenimentului zilei, va exploda probabil anul viitor. Crearea unei surse alternative celei ruseşti de aprovizionare cu gaze naturale îi asigură statului premisele să nu mai controleze preţul gazelor din producţia internă.

Ondine Ghergut explica in Romania libera de ce a scapat Dan Diaconescu in anul 2005 de arestare deoarece acesta şi colaboratorul său Mihai Ghezea “au schimbat locaţia şi exista riscul pierderii banilor”, cum sustine Horia Adrian Miclescu, fostul adjunct al sefului DNA.

0 comentariu

sorge 24-11-2010 - 05:50

Atita timp cit se schimba oamenii cu cei din ograda propie ,nu o sa se schimbe nimic .
Iar daca aduci unii noi sa zicem din agricultura ,se vor deda la aceiasi obiceiuri ,cit mai repede cu putinta .

cercetas 25-11-2010 - 00:18

sau soricei, ca nu prea le am cu gramatika….
pai astia e cu mult mai tari ca aia cu flotele!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult