Acasa Revista Presei Revista presei. Internetul schimbă regulile presei

Revista presei. Internetul schimbă regulile presei

scris de Florin BUDESCU
2 afisari

Adevarul: Internetul schimbă regulile presei ”În goana după trafic, site-urile de ştiri uită uneori de rigorile jurnalismului. Presa online este în tranziţie, iar pentru site-urile de ştiri presiunea vitezei este mai apăsătoare decât cea a credibilităţii”

Fin.ro: Afacerile televiziunilor europene sunt in scadere cu pana la 4% in S1 ”Incasarile din publicitatea pe TV din Europa vor continua sa scada si in 2011, sunt de parere analistii, cumparatorii media si broadcasterii”

Gandul: Vasile Blaga, audiat la DNA ”Potrivit stenogramelor aflate la dosar, Mircea Banias i s-a plâns lui Vasile Blaga de schimbarea şefului DSV Constanţa, cerându-i să ridice problema în şedinţa Coaliţiei. Blaga a precizat că discuţia a fost reală, însă el nu a avut nici o intervenţie în sensul celor discutate cu Banias”

Curentul: Marele scriitor francez Albert Camus a fost lichidat de KGB ”O ipoteză interesantă privind accidentul în care şi-a pierdut viaţa, în 1960, scriitorul francez Albert Camus, laureat al premiului Nobel pentru literatură, a fost lansată recent de un profesor universitar italian în cotidianul „Corriere dela Sera“”

Romania libera: Primii 50.000 de români loviţi de noua criză financiară “Zeci de mii de români, titulari ai unor împrumuturi în franci elveţieni, au ajuns la mâna cursului de schimb impus de banca lor. Moneda elveţiană aproape a dispărut de la ghişeele băncilor şi de la casele de schimb. Unele bănci o vând doar pe comandă fermă”

EvZ: Băsescu: România trebuie să continue reforma ”Preşedintele Traian Băsescu spune că nu trebuie pronunţat, deocamdată, cuvântul criză şi le cere politicienilor să fie responsabili şi prudenţi, ca să nu alunece pe panta populismului”

Curierul national: Boc: Nu suntem imuni la ce se întâmplă în zona euro ”Mesajul premierului privind o posibilă nouă criză: “Precauţie, vigilenţă, dar nu panică”. România, mai bine pregătită decât în 2008 pentru noi provocări economice internaţionale”

Bursa: Future in the past ”Distracţia e-n toi în Londra, Birmingham, Liverpool, Manchester şi Bristol: tinerii râd şi aplaudă, participând cu mare bucurie la devastarea magazinelor şi la atacuri asupra poliţiei, coordonate prin mesageria gratuită Blackberry”

Continuarea pe StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult