Acasa Revista Presei Revista presei. Ioan Niculae a scris 2 cărţi în 4 luni de bulău

Revista presei. Ioan Niculae a scris 2 cărţi în 4 luni de bulău

scris de Florin BUDESCU
11 afisari

Ioan Niculae este maestru pe lângă scriitoarea italiană Grazia Deledda, laureată a Premiului Nobel, care a publicat cincizeci de cărţi în 46 de ani. Puşcăriaşul a scris, conform EvZ, două cărţi în patru luni, deci, dacă ar fi 36 de ani la puşcărie, ar scrie, în acest ritm nebunesc, 216 volume.
Ioan Niculae  SC InteragroDe ce s-au întâlnitără Ponta, Iohannis şi Găbiţă Anticorupţie la Palatul Cotroceni ieri dimineaţă, înainte să se ducă la DNA premierul? Preşedintele a făcut un compromis: e de acord cu scăderea TVA la 20%, dar restul măsurilor de relaxare fiscală le doreşte a se aplica ulterior. A consemnat Gândul. Interesant ar fi de calculat care va fi impactul asupra bugetului.
Dacă Ilie Sîrbu intră în scandalul politic al racolării sale de către Securitate, o să-l tragă după sine sine şi pe ginerică Victor Ponta, susţine Naţional.
Opinia expertului, expertiza financiar-contabilă la care se raportează Ponta ăsta este nimic altceva decât punctul de vedere al unui Guriţă plătit de Dan Şova, colocatar cu Ponta în Dosarul Turceni – Rovinari, conform Aktual24.
Astra Asigurări intră în faliment, anunţă Bursa. Cei care nu cunosc felul cum funcţionează piaţa asigurărilor trebuie să ştie că orice mare asigurător are portofolii de clienţi care sunt preluate de asigurătorul care-l cumpără. Contractul merge înainte, iar clauzele stabilite cu vechiul asigurător se renegociază. Uneori.
Mii de militari NATO din 11 state vor face manevre în Germania, Italia, Bulgaria şi România . Este vorba despre operaţiuni multinaţionale aeropurtate, conform Curierului naţional.
Repet ceea ce am mai afirmat şi cu alte ocazii: NATO este numărul 1 în lume la operaţiuni militare, iar în NATO numărul 1 sunt SUA. Putin însă pune în dificultate strategii militari cu războiul său hibrid cu omuleţi verzi, care sunt forma sa de gherilă a mileniului II.
Şi Vova Putin ar putea să se întâlnească la New York cu Barack Obama, arată România liberă. Ocazia ar fi anunţata, posibila participare a lui Putin la Adunarea Generală ONU de pe 16 septembrie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult