Acasa Revista Presei Revista presei. Ioan Niculae, biet securist bun

Revista presei. Ioan Niculae, biet securist bun

scris de Florin BUDESCU
3 afisari

Romania libera: Ioan Niculae şi soarta securistului român (editorial de Cristian Câmpeanu) „Încotro se îndreaptă ţara asta dacă un bun securist ca IoanNiculae nu mai poate face afaceri cu statul şi nu mai poate face avere prin mecanismul privatizării profiturilor şi redistribuirii egale a pierderilor? Pentru că Ioan Niculae este, fără îndoială, un bun securist, nu ca Vîntu şi Voiculescu. Nu şi-a făcut televiziuni „de ştiri”, ca să nu supere pe nimeni şi nici televiziunile de ştiri nu l-au supărat pe el”

Scandal uriaş. Miliardarul Ioan Niculae într-un dosar de subminare a economiei naţionale

Puterea: Vosganian vrea să fie audiat în dosarul Romgaz alături de Boc şi Băsescu „Declanşarea cercetării penale pentru un mare număr de funcţionari din cadrul Romgaz SA şi al Ministerului Economiei, pentru perioada 2005-2010, sub învinuirea de complot pentru subminarea economiei naţionale, reprezintă motivul principal pentru care senatorul PNL face această solicitare”

Curentul: Securitatea știa că Ceaușescu urmează să fie îndepărtat şi ucis Col. Dumitru Răşină, fost şef al Securităţii Arad: „În noiembrie 1989, şefii judeţeni de securitate au fost informaţi că vor urma „neîndoielnic“ încercări de asasinare sau de schimbare din funcţie a lui Ceauşescu, inclusiv prin mişcări de stradă, caz în care Securitatea nu se implică decåt informativ”
EvZ: Băsescu face angajări la Cotroceni. Fișa postului: „Vii la ora 9.00 şi nu ştii când pleci” „Preşedintele Traian Băsescu îi îndeamnă pe tinerii români absolvenţi de facultate în străinătate să se angajeze pe funcţia de consilier de stat, pentru care, spune şeful statului, la Administraţia Prezidenţială sunt trei posturi disponibile”
Adevarul: Raed Arafat ameninţă: „Îmi dau demisia, dacă se modifică legea sănătăţii” „Subsecretarul de stat Raed Arafat și-a exprimat nemulțumirea față de proiectul noii legi a sănătății și a amenințat că va demisiona din funcția dețiuntă la Ministerul Sănătății”
Curierul national: Taxa auto atacă din nou la buzunarele românilor „Aceasta va intra în vigoare după ce Camera Deputaţilor o va trimite la Monitorul Oficial. Taxa de poluare va fi plătită, o singură dată, atât pentru autovehiculele noi sau second-hand care sunt înmatriculate pentru prima dată în România. Dacă nivelul ei, plătit de la 1 iulie 2008, este mai mare decât cea rezultată din aplicarea acestei legi, contribuabilii vor putea  solicita restituirea sumelor reprezentând diferenţa”
ZF: Popoviciu încasează lunar prin Băneasa Shopping City chirii de 1,5 mil euro de la 200 de magazine „Omul de afaceri Gabriel Popoviciu încasează lunar aproximativ 1,5 milioane euro din chirii pentru 200 de spaţii comerciale din Băneasa Shopping City, venituri puse în garanţie, printre altele, pentru un credit de aproape 125 milioane euro, acordat în 2006 pe cinci ani şi rescadenţat până în 2016”
Fin.ro: Noua tari UE mentin, pana in 2014, restrictiile pentru lucratorii romani „Italia si Republica Ceha au informat Comisia Europeana ca vor aplica deplin de la 1 ianuarie 2012 legislatia UE privind libera circulatie in cazul lucratorilor romani si bulgari, iar noua state – Marea Britanie, Irlanda, Germania, Belgia, Franta, Luxemburg, Malta, Olanda si Austria – au notificat executivul UE ca vor mentine restrictiile pana la finalul lui 2013”
Detalii pe StareaPresei.ro

2 comentarii

BULA 08-01-2012 - 08:19

De ce va luati de miliardarul Ioan Niculae ? Securistii rai, aia care chiar au subminat economia nationala, sunt la partide. Ei au distrus industria Romaniei si au dat petrolul la straini.

Ceorce Damibanu 08-01-2012 - 12:45

Blockati la mantinela . Clocharzilor .

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult