Acasa Revista Presei Revista presei. Ioan Rus s-a întors la vatră, în Cluj

Revista presei. Ioan Rus s-a întors la vatră, în Cluj

scris de Florin BUDESCU
13 afisari

Ioan Rus, acest comunist de modă veche, care i-a făcut pe copii românilor ce muncesc în construcţii în străinătate golani şi pe nevestele lor curve, s-a retras strategic poate la Cluj.

foto mediafax.ro

foto mediafax.ro

Are el însuşi o viaţă foarte complicată, cu curve veritabile prezente, iar afinii săi sunt de asemenea nişte specimene pe cinste. Observă aceste realităţi Adevărul. M-am întrebat ieri însă ce se întâmplă cu soţii din România ai femeilor care lucrează în Construcţii în străinătate. Cred că toţi sunt curvi.

Gabriel Oprea a anunţat public că o susţine pe Laura Codruţa Kovesi, conform EvZ. Dar nu, aşa, formal, cu jumătate de gură, ci că o susţine total. Să vedem ce o să mai spună când DNA o să îl urmărească penal sau o să ceară Parlamentului acest lucru.

La capitolul „cronica de miting”, ieri am avut, conform HotNews, un miting cu 300 de oameni în Bucureşti. De data asta nu a fost PNL, ci societatea civilă. Slabă mişcare. Chiar dacă ne luăm după alte surse, care dau 500 de manifestanţi în Capitală şi 1.000 în Cluj, oraş mult mai mic decât Capitala.

Ion Ţiriac, omul care i-a făcut mari jucători pe Guillermo Vilas sau Boris Becker, a obosit. Ca să ne exprimăm civilizat. El este citat de ProSport declarând despre Simona Halep: „Este o mare sportivă, o fată simpatică, dar nu mă făceţi să vorbesc despre felul în care joacă tenis„.

Maestre, patroane, omule, pe bune, nu se face aşa ceva. Adică, dacă felul în care joacă tenis este criticabil, atât de criticabil încât nici nu vrei să vorbeşti depre asta, atunci prin ce mai e o mare sportivă Halep?

Hrebenciuc, tatăl şi fiul, dau tot din ei şi spun tot ce au făcut şi ce ştiu DNA, ceea ce deschide, conform Naţional, noi orizonturi de anchete penale în următoarea perioadă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS