Acasa Revista Presei Revista presei. Ioana Maria Vlas jurnalist

Revista presei. Ioana Maria Vlas jurnalist

scris de Ziua Veche
4 afisari

Adevarul: Maria Vlas se face ziaristă. „Ioana Maria Vlas a povestit la un ceai unui reporter „Adevărul de Seară“ ce planuri de viitor are, la două zile după ce a ieşit pe poarta Penitenciarului Târgşor. „Mama FNI“ se plânge de probleme cu greutatea, cu banii şi cu acomodarea la liniştea din „libertate“ şi spune că îşi doreşte să pescuiască toată ziua.”

 

Evenimentul zilei: Băsescu despre reducerea de TVA: „Nu ştiu dacă voi promulga legea”. Franks: „Cred că Băsescu va lua măsuri”. „Preşedintele Traian Băsescu a evitat astăzi o poziţie transantă după scandalul din parlament provocat de propunerea legislativă privind scăderea TVA la 5% pentru alimentele de bază. Şeful misiunii FMI în România, Jeffrey Franks, spune însă că a discutat subiectul cu Băsescu, care, în opinia sa, ”va lua măsuri în această privință”.”

Financiarul: Fondul Monetar a solicitat guvernului sa privatizeze Oltchim. „Delegatia Fondului Monetar International, condusa de Jeffrey Franks (foto), prezenta in aceste zile in Romania, a cerut ieri mi nis­trului Economiei, Ion Ariton, sa grabeasca vanzarea pa che telor minoritare sau ma jo­ritare detinute de stat la unele societati economice, insistand pe initierea procesului de privatizare a combinatului Oltchim.”

Bursa: RA APPS îşi evaluează proprietăţile în vederea vânzării. „Regia Autonomă Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat Bucureşti (RA APPS) a atribuit mai multe contracte în valoare totală de 410.000 lei pentru evaluarea activelor pe care le administrează. Potrivit unui anunţ al regiei postat ieri pe SEAP, din cele opt oferte primite, au fost selectate cinci, care aparţin firmelor Romanian Expert Consulting SRL, Fenco SRL, Tehnic Rom Expert Consulting, Lero Advanced Consulting SRL şi Rom Caro Service SRL”

Curierul national: ACPR : cotă unică la 10% şi a CAS la 41%. „În plus, reprezentanţii patronatelor au propus scăderea TVA de la 24% la 5% în agriculturăAgathon: Această măsură ar aduce venituri de 1 mld.  euro pe an la bugetul de stat precum şi reducerea preţurilor la produsele alimentare cu 15%”.

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult