Acasa Revista Presei Revista presei. Ioana Popa îl dă în gât pe Vântu

Revista presei. Ioana Popa îl dă în gât pe Vântu

scris de Florin BUDESCU
3 afisari

Curentul: Fata lui Nicolae Popa dă în vileag relaţia cu Vîntu „Ioana Popa, fata lui Nicolae Popa, golănasssul drag al lui Sorin Ovidiu Vîntu, ne-a scris pe adresa redacţiei. Fata a pierdut o bună ocazie de a tace neasimilând probabil elemente de manual de PR contemporan, care indică faptul că cea mai bună tactică atunci când ai o muscă pe căciulă e să-ţi ţii ciocul”

Vîntu vrea să fenteze din nou justiţia, cu ajutorul doctorilor "După modelul binecunoscut de acum, Sorin Ovidiu Vîntu încearcă din nou să păcălească justiţia dându-se bolnav de fiecare dată când are un termen de judecată."Romania libera: Adevărul despre mita de 1,8 milioane euro de la ANAF „Adrian Nicolae Gavrilă, consilier superior în cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), şi avocatul-consultant financiar Marius Cătălin Stăncescu au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile, fiind acuzaţi de săvârşirea a trei infracţiuni de trafic de influenţă pentru care au cerut mită, în total, 1,8 milioane de euro de la un om de afaceri italian”

Adevarul: Gaddafi ameninţă: „Mii de oameni vor muri dacă va exista o intervenţie străină” „Forţe speciale ale armatei americane, britanice şi franceze au debarcat în Libia, unde îi antrenează pe rebeli pentru a lupta împotriva regimului lui Muammar Gaddafi”

EvZ: Dosarul lui „Felix”, protejat de SRI-ul lui Constantinescu „Dan Voiculescu primeşte azi decizia în procesul cu CNSAS. Dosarul său a fost desecretizat în 2006, când se discuta numirea lui ca viceprim-ministru, deşi conţinutul acestuia era cunoscut din 2000”

Puterea: Necolaiciuc va fi extrădat. Surse: el va veni în ţară duminică „Departamentul de Justiţie al Statelor Unite ale Americii a transmis, ieri, părţii române că instanţa însărcinată cu cercetarea situaţiei lui Mihai Necolaiciuc a aprobat extrădarea acestuia în România”

Gandul: Preţul benzinei sare în aer – aproape 6 lei pe litru. Scumpiri succesive în doar câteva zile „Preţul sortimentelor mai scumpe de benzină ar putea depăşi în foarte scurt timp pragul de 6 lei pe litru. Petrom, cel mai important distribuitor de carburanţi din România, a majorat marţi seară preţul carburanţilor cu opt bani în cazul benzinei şi cu şase bani în cazul motorinei. Noile preţuri practicate de Petrom sunt de 5 lei şi 7 bani pe litru în cazul benzinei premium fără plumb 95 şi de 5 lei şi 87 de bani în cazul benzinei OMV Carrera 100”

Financiarul: RCS&RDS + UPC, un gigant care ar bloca piata telecom si ar genera cresteri de tarife „Cu aproape 4 milioane de clienti pe TV, noua companie ar ajunge la o cota de aproximativ 70% din piata de televiziune prin cablu si satelit”

Bursa: ŢEAPA DE BUMBAC Faliment cu banii statului „O afacere păguboasă de stat, de acum optsprezece ani, în care am împrumutat zece milioane de dolari de la Guvernul SUA, ca să importăm bumbac pentru filaturile noastre, ne obligă la plăţi reparatorii, până în 2022”

Curierul national: Vanitatea te poate împinge spre faliment „Proprietarii nu recunosc că afacerile nu le mai merg şi apelează prea târziu la insolvenţă. Rata de reintrare a firmelor în circuitul economic este sub 5%. CITR: Insolvenţa a devenit un fenomen social, dar nimeni nu o face de plăcere”

StareaPresei.ro

1 comentariu

Ho Ciu Tzi 03-03-2011 - 07:50

Poate vrea si dansa un ban

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult