Acasa Revista Presei Revista presei. Iohannis a convocat Consiliul Suprem de Apărare Ţării

Revista presei. Iohannis a convocat Consiliul Suprem de Apărare Ţării

scris de Z.V.
119 Afisari

Ungaria şi Polonia continuă războiul cu UE. Cele două ţări nu renunţă la veto şi blochează în continuare bugetul Uniunii. Ungaria şi Polonia îşi vor menţine veto-ul asupra bugetului multianual al Uniunii Europene în cazul în care accesarea de fonduri europene va fi condiţionată de situaţia statului de drept, , se arată într-o scrisoare comună a celor doi premieri, transmite Adevărul.

Iohannis a convocat Consiliul Suprem de Apărare Ţării. Strategia de vaccinare anti-COVID-19 în România va fi aprobată joi, 3 decembrie, în ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării, convocată de președintele Klaus Iohannis, cu trei zile înaintea alegerilor parlamentare, potrivit Cotidianul.

Restricții extreme chiar și după lockdown! Marea Britanie trăiește în teroare. Marea majoritate a celor 56 milioane de locuitori ai Angliei, inclusiv cei din Londra, vor continua să trăiască sub restricţii severe după sfârşitul lockdown-ului, anunţă Evenimentul Zilei.

Scandalul măștilor pleacă la Parchetul General/ Virgil Popescu: Jumătate din măștile de pe piață sunt neconforme. Măştile neconforme au fost retrase de pe piaţă de către comisarii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor(ANPC), iar raportul cu neregulile constatate şi sancţionate pleacă spre Parchetul General, a scris joi, pe pagina sa de Facebook, ministrul Economiei, Virgil Popescu, informează Gândul.

Programul de Guvernare PNL: Amânarea plății ratelor bancare, prelungită până la 1 iulie 2021. Ce alte măsuri vor lua liberalii pentru mediul de afaceri. Guvernul liberal continuă politica pro-activă de sprijinire a mediului de afaceri pentru accelerarea creșterii economice și politicile bugetare care sprijină creșterea economică, fără majorări de taxe și impozite și pentru perioada 2020-2024, conform Hotnews.ro.

„Modelul suedez” se destramă. Imunitatea de grup nu ajută Suedia în fața COVID-19. Există foarte puține dovezi că imunitatea de grup îi ajută pe suedezi să lupte contra coronavirusului. Mai mult, mitul „modelului suedez”, care nu a impus carantina și s-a bazat numai pe măsurile voluntare, începe să se destrame, pe măsură ce Suedia a devenit una dintre țările europene cele mai afectate de pandemia de COVID-19, potrivit Jurnalului Naţional.

CSAT va aproba săptămâna viitoare strategia de vaccinare anti – Covid Consiliul Suprem de Apărare a Țării (CSAT) va aproba, joia viitoare, strategia de vaccinare anti – Covid în România, relatează România Liberă.

Marcel Ciolacu, relație GLACIALĂ cu Victor Ponta: Cred că este imoral ceea ce face. În buza alegerilor parlamentare, liderul PSD, Marcel Ciolacu și liderul Pro România, Victor Ponta, au o relație glacială, iar o eventuală alianță între cele două partide este foarte departe de realizare. Ciolacu susține că este ”imoral” faptul că Victor Ponta atacă PSD-ul, partidul care i-a oferit ”totul”, scrie Stiripesurse.ro.​​​​​​​

Nicusor Dan: Planul de Redresare inseamna imbunatatirea conditiilor de viata ale romanilor Planul de Redresare si Rezilienta reprezinta o oportunitate imensa pentru Bucuresti, este de parere primarul Municipiului Bucuresti, Nicusor Dan, potrivit Ziare.com.

Ludovic Orban: Comisia Europeană a decis alocarea unei tranșe de 3 miliarde de euro pentru România din programul SURE Premierul Ludovic Orban a anunțat joi seară, cu prilejul lansării în consultare publică a Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă, că în această săptămâna Comisis Europeană a decis alocarea unei prime tranșe de 3 miliarde de euro către România, în cadrul programului SURE, transmite Economica.net.

S-a dat startul: Cum puteţi lua de la stat sute de lei să vă schimbaţi laptopul, televizorul, maşina de spălat sau alte electrocasnice „Rabla pentru electrocasnice” începe în 15 decembrie, anunţă ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Mircea Fechet. Doritorii pot obţine mai multe vouchere, dar pentru produse diferite, informează Ziarul Financiar.

Președintele Argentinei lângă sicriul lui Maradona Sicriul cu trupul neînsuflețit al fotbalistului Diego Maradona, decedat miercuri, 25 noiembrie după un stop cardiac, a fost depus la Palatul prezidenţial din Buenos Aires, unde are loc priveghiul, menţionează Q Magazine.ro.

Napoli înseamnă Maradona » Ce au pregătit fanii înaintea meciului cu Rijeka, din Europa League: „Un semn că nu va fi uitat niciodată” Diego Maradona a murit miercuri, 25 noiembrie 2020, la doar 60 de ani. Fanii lui Napoli au pregătit o serie de evenimente în memoria idolului lor, notează Gazeta Sporturilor.

Golurile lui Maradona. Pentru Napoli, Barcelona sau Argentina. Nu doar „mâna lui Dumnezeu”. Piciorul lui Dumnezeu Diego Maradona nu mai este. Dar golurile lui Diego Maradona mai sunt. Și vor fi. Per siempre. De la cele pentru Argentinos la cele pentru Barcelona. De la cele pentru Napoli la cele pentru Argentina. N-au fost toate date cu „mâna lui Dumnezeu”. Majoritatea au fot marcate cu „piciorul lui Dumnezeu”, scrie Fanatik.ro.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS