Acasa Revista Presei Revista presei. Iohannis departe de Blaga, care e aproape de DNA

Revista presei. Iohannis departe de Blaga, care e aproape de DNA

scris de Florin BUDESCU
5 afisari

Chiar dacă Blaga ar dori să se vadă cu Klaus Iohannis, acest lucru nu se va mai întâmpla, pentru că acesta ştie deja: copreşedintele PNL este tot mai aproape de procurorii DNA, conform Naţional.

klaus-iohannis-vasile-blagaPuterea comentează faptul că preşedintele a plecat în concediu la Madeira împreună cu soţioara lui. Sunt două lucruri de spus aici.

În primul rând, că au trecut numai trei luni şi preşedintele Iohannis a plecat în concediu în străinătate. Cred că predecesorul său nu a fost niciodată în 10 ani de mandat în concediu în afara ţării. În al doilea rând, că soţia lui ar trebui să fie la ore săptămâna aceasta. Nu a spus ea că doreşte să fie în continuare profesoară la Sibiu? Ori poate o suplineşte cineva.

Raluca Turcan spune, citată de Curierul naţional, că nu se mai poate schimba majoritatea în acest Parlament. Ideea este că acum PNL-iştii ar dori alegeri anticipate. Cam greu…

Cristinel Bâgiu, fostul preşedinte liberal al CJ Buzău, l-a denunţat pe George Scutaru, cum că acesta ar fi spălat şpaga prin firma la care era acţionar, explică EvZ.

Premierul Victor Ponta şi-a anunţat colegii că de la 1 iunie TVA va fi 20%, notează Gândul. Poate că vrea să plece de la guvernare sau ştie că va pleca şi să dea vina pe urmaşii săi pentru dezatrul lăsat în urmă.

Partea mai consistentă şi mai puţin stranie din ceea ce a spus Băsescu aseară la B1 TV a fost despre Rusia lui Putin şi e citat de Adevărul. Că mai devreme sau mai târziu, în vreun an, acesta tot va ajunge la Gurile Dunării.

Să vedeţi ce ne vom distra când Putin ne va face cu mâna de la Reni, peste Brateş, la Galaţi. Pe linia Vânători – Tuluceşti – Tătarca şi pe Lacul Beleu va fi furnicar de trupe NATO. Despre partea mai ciudată am scris aici ceva ce va apărea la ora 10.01.

În fine, România liberă susţine că Alexis Tsipras, care e omul lui Putin, nu are misiunea să rupă cu UE, certându-se definitiv cu Troica bruxelleză, ci să rupă această troică creând disensiuni.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult