Acasa Revista Presei Revista presei. Iohannis, nemulţumit de stadiul votului prin corespondenţă

Revista presei. Iohannis, nemulţumit de stadiul votului prin corespondenţă

scris de Florin BUDESCU
8 afisari

Klaus Iohannis lucrează pe semnale profilate, date pe electorate dedicate. A stat în ţară şi n-am auzit nimic coerent despre asta, a ieşit din ţară şi swe declară nemulţumit de stadiul în care se află legislaţia votului prin corespondenţă, conform EvZ.

Legea votului prin corespodenţă a fost pusă în deybatere publicăCorpul de control al Guvernului sesiza DNA 52 de posibile fapte de natură penală produse la nişte direcţii silvice, conform României libere.

La una dintre cele 52 de fapte, ar putea fi cercetat pentru complicitate socrul premierului, Ilie Sârbu, în urma sesizării făcute de o instituţie subordonată fix lui Victor Ponta, lucru de mare, foarte, foarte mare mirare! Pentru că Ponta la Sârbu nu scoate ochii.

Sorin Frunzăverde s-a trezit ieri, dis-de-dimineaţă, cu oamenii de la DNA în biroul său de preşedinte de la Consiliul Judeţean Caraş, dar şi la Camera de Comerţ Caraş, loc preferat de el pentru întâlniri cotoioase, conform Puterea.

E vremea despletirilor fructuoase: ieri, la ţesălat la DIICOT a fost dus avocatul William Brânză, suspectat de evaziune fiscală, arată Curierul naţional.

Leonard Orban, fost comisar european, consilier al preşedintelui Iohannis, dă pentru ziarul Bursa o imagine despre cât de stresat ar trebui să fie în acest moment Klaus Iohannis (cel cu care am început, dar şi cu care terminăm această revistă a presei): toată ordinea de securitate a lumii în care trăim a fost dată peste cap de Putin şi nu mai ştim la ce să ne aşteptăm de la ziua de mâine.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult