Acasa Revista Presei Revista presei. Ion Iliescu simtindu-se lustrat

Revista presei. Ion Iliescu simtindu-se lustrat

scris de Ziua Veche
0 afisari

Din Curentul  aflam ca lustratia nu-i prieste  nici acum lui Iliescu, azi, cand deja si-a mancat malaiul, si-a trait traiul si a-ncurcat Romania din progres 20 de ani. Mai aflam ca unul dintre apropiatii sai din timpurile revolutionare, Nicolae Dide , e acuzat de fosta sotie ca a lucrat cu mafia italiana sub umbrela Guvernului.

La mai multe drumuri şi autostrăzi  din ţară, lucrările – unele peste termenul de predare – se desfăşoară greoi sau sunt chiar îngheţate. Plăţi noi nu s-au făcut în 2010, arata Evenimentul zilei .

Romania libera  il citeaza pe fostul oficial FMI Joseph Stiglitz , laureat al premiului Nobel pentru economie, atragand atentia ca Europa se va îndrepta spre un dezastru dacă insistă pe măsurile de austeritate. Stiglitz crede că sunt mai multe opţiuni pentru a rezolva problemele, printre care crearea unui fond de solidaritate.

Stiti ce fac teroristii, care nu au nevoie sa traga cu acuratete, la distanta mare, ci sa creeze haos? Taie teava pistolului-mitraliera. Joseph Stiglitz trage cu un PM cu teava taiata la mare distanta si incearca sa aiba performantele unui lunetist. A, nu cumva e si el tot in campanie electorala?

Un avocat al Casei Regale spune pentru Puterea  ca Paul este la fel de print ca si Cioaba rege . De acord. Paul nu are nici un drept de succesiune.

In aceasta chestiune, se afirma ca Basescu i-ar trage astfel spitzuri la picioare Regelui Mihai, pentru ca a primit in Casa Regala un impostor, pe Radu Duda, apoi a facut pactul cu PSD si PNL.

Incercarile lui Felix Motanul de a demonstra ca Guvernul Boc si, in general, protejatii lui Traian Basescu au aruncat bani cu nemiluita in anul 2009 sunt mult prea subtile si necesita procese mentale complexe, mult peste cele pe care le au adeptii teoriilor incalcite si schizoidale ale Coalitiei Anti-Basescu.

De exemplu, iata titlul din Financiarul : “Zeci de ONG-uri au primit 19 mil. lei numai in 2009, „pomana ” de la Ministerul Muncii”. In primul rand ca “pomana”, pus ca in acest titlu intre ghilimele, inseamna exact inversul.

Pe urma, la Ministerul Muncii in anul 2009 era pesedistul Marian Sarbu, care intre timp a schimbat partidul plenipotentiar cu partidul neo-prezidential.

Adica nu mai stii in cine dai, dar lovesti, tataie, lovesti din toate puterile, doar-doar vei nimeri.

Aceasta este o caricatura de Bogdan Petry

Fiscul a scos la licitatie autobuzele  din Iasi si din Targoviste, anunta Gandul . Ei, nu-i asa ca acum incepi sa apreciezi ce a facut conducerea pesedista a Focsanilor? In capitala Vrancei nu mai exista de vreo zece ani autobuze, ci numai microbuze, iar acelea se umplu la fiecare ocazie prielnicioasa cu posterele rosii ale PSD.

Cristian Tudor Popescu: M-a durut ajutorul dat lui Iliescu “ – titreaza Adevarul . Da, si pe mine m-a durut. M-a durut, de exemplu, ca atatia ani ma intreba lumea care ma mai stie, asa, de la obraz, de-mi crăpa cheresteaua: “Ba, tu accepti ca seful breslei tale e Popescu ala, care scria ce scria in 1990 si acum se da leul democratiei si libertatii presei?”.

Ca fara CTP si cei ca el nu mai plangea acum Ion Iliescu pentru ca este lustrat. Era lustrat de pe atunci si acum isi crestea nepotii. Ori isi executa pedeapsa.

www.stareapresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult