Acasa Revista Presei Revista presei. Ion Ţiriac va deveni cel mai bogat român

Revista presei. Ion Ţiriac va deveni cel mai bogat român

scris de Florin BUDESCU
0 afisari

De ce va redeveni Ion Ţiriac cel mai bogat român „Nu s-a inventat încă o metodă mai bună de evaluare a averilor decât cea făcută pe baza unei tranzacţii transparente. Iar tranzacţia prin care Ion Ţiriac urmează să primească 700 de milioane de euro (parte cash, parte acţiuni) pentru 45% din UniCredit Ţiriac Bank are toate şansele să îi readucă fostului tenisman titlul de cel mai bogat român” (Adevărul)

De ce va deveni Ion Ţiriac cel mai bogat roman

Mircea Băsescu a fost arestat pentru 30 de zile „Mircea Băsescu a fost dus vineri seară în arestul Poliţiei Capitalei, după ce magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile, hotărâre pe care apărătorul lui a contestat-o la Curtea de Apel” (Bursa)

Mineriada anti-Justiție a tandemului Dan Voiculescu- Victor Ponta a fost stopată. Deocamdată doar! „Cuplul Victor Ponta – Dan Voiculescu şi-a făcut un ţel al vieţii din compromiterea Justiţiei din ultimii zece ani ca fiind instrumentul politic al lui Traian Băsescu” (EvZ)

Livia Stanciu, pentru gândul, după atacul lui Bercea: E inadmisibil ce se întâmplă. Este un atac la independenţa Justiţiei, dar nu mă intimidează, ci mă întăreşte „«Se urmăreşte decrebilizarea mea ca persoană şi ca preşedinte al Curţii Supreme. Nu mă intimidează asemenea lucruri, dimpotrivă mă întăresc», a mai declarat Livia Stanciu. CSM a cerut Inspecţiei Judiciare să apere reputaţia Curţii Supreme şi a DNA în urma declaraţiilor făcute de Bercea Mondial care a susţinut că ar fi dat bani şefilor celor două instituţii” (Gândul)

Ponta și Voiculescu vor să îngroape DNA cu Bercea Mondial (editorial de Cristian Câmpeanu) „Obiectivul cazului Mircea Băsescu este, în primul rând, compromiterea credibilității și integrității DNA și abia în al doilea rând târârea lui Traian Băsescu într-un sordid caz de corupție și declanșarea unei posibile noi acțiuni de suspendare a președintelui” (România liberă)
Tăriceanu rămâne fără pucişti „Rebeliunea internă din PNL, pusă la cale de Tăriceanu cu sprijinul PSD, este pe cale să se dezumfle rapid, la fel de spontan cum a început. Liderii locali din PNL s-au mai liniștit și nu mai sunt atât de porniți să întrețină defuncta USL” (Curentul)

Scriitorul Nicolae Breban nu a fost colaborator al Securităţii „Scriitorul Nicolae Breban nu a fost colaborator al Securităţii, a decis irevocabil Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), care a admis recursul faţă de o hotărâre luată în 2012 de Curtea de Apel Bucureşti” (Cronica română)

StareaPresei.ro

5 comentarii

BULA 21-06-2014 - 11:19

Sunt altii mult mai bogati decat Tiriac, dar stau in umbra.

digital 21-06-2014 - 21:39

Mineriada anti-Justiție a tandemului Dan Voiculescu- Victor Ponta a fost stopată. Deocamdată doar! ”Cuplul Victor Ponta – Dan Voiculescu şi-a făcut un ţel al vieţii din compromiterea Justiţiei din ultimii zece ani ca fiind instrumentul politic al lui Traian Băsescu” (EvZ)

hahaha!
a ajuns băsexu să se bage singur în kkt, ca să demonstreze mineriadele anti-justiție!super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ancuta 22-06-2014 - 20:11

batca, tu esti nebun, ma’ betivule!
Ce ti-am facut, mai neghiobule de ma stergi, dar il lasi pe psihopatul asta de 3,147digital sa spurce tot!

ancuta
21-06-2014 at 22:12
– 3,147deto, stii si -ca tine- stiu toate 3,147detele (claudette, musette si paullette) ca base nu-i in kkt.
– daca e cineva in kkti, apoi astia-s hemoroiDANVIOREL.
– oricare judecator care va primi judecarea lu’ hemoroiDANVIOREL va da sentinte de peste 10 (zece) ani per unita.
– de rest, va transmit din tot madularul meu scarbavnic, stramoseasca/dacica/tracica/vulgaralatina urare/binete: ALUPIGUS!

Antibasistul 22-06-2014 - 20:51

Boule basist DXN-Ancuta, iarasi jignesti pe Bîtca?!!!

ancuta 22-06-2014 - 22:25

Franchetea nu inseamna jignire.
Democratia inseamna si dreptul de a-ti spune adevaruri pe care tu nu le suporti!
Asa ca dl batca nu e jignit de mine, asa cum tu nu esti jignit de mine cand ma adresez tie, cu „debile”!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult