Acasa Revista Presei Revista presei. Iran: „Moarte Marii Britanii!“

Revista presei. Iran: „Moarte Marii Britanii!“

scris de Florin BUDESCU
3 afisari

Adevarul: Iran: „Moarte Marii Britanii!“ „Peste o sută de studenţi musulmani au luat cu asalt două sedii ale  ambasadei britanice de la Teheran, vandalizând clădirile”

Gandul: Stareţa mănăstirii Tăriceni din Călăraşi a născut două fetiţe. Episcopia a exclus-o din rândul călugăriţelor „Stareţa Sebastiana, în vârstăde 40 de ani, a născut, duminică, la Spitalul Sf. Pantelimon. Femeia va mai sta în spital câteva zile”

Romania libera: Compania PSV deţine la Budureasa o mină din care se poate extrage magneziu şi în care deja ar fi investit zece milioane de euro „Mina de calcar brucit de la Budureasa, din judeţul Bihor, este cunoscută încă dinainte de 1989. Această rocă este folosită în fabricarea cimentului refractar, a mortarelor, ceramicii etc. Din brucit se extrage însă şi magneziu, un metal valoros, utilizat în industria aeronautică şi cea producătoare de maşini”
EvZ: Sorin Ovidiu Vîntu a pierdut procesul intentat lui Emil Boc, căruia îi cerea 1 milion de euro „Judecătorii bucureșteni au considerat că Sorin Ovidiu Vîntu nu a fost lezat de declarațiile lui Emil Boc. Sorin Ovidiu Vîntu a intentat procese similare ministrului Dezvoltării, Elena Udrea și președintelui României, Traian Băsescu. Tribunalul se va pronunța în dosarul Vîntu – Udrea săptămâna viitoare, în vreme ce procesul intentat șefului statului are termen în 2012”

Curentul: Gușă, inventatorul Laurei Andreșan, nu-și depășește ucenica „„Ha! Ha! Ha!“ Aceasta a fost prima reacție a lui Arin Stănescu, lichidatorul judiciar al PSV Company (fosta Petromservice), când l-am întrebat despre declarațiile în avalanșă date de Cozmin Gușă în legătură cu preluarea, în tandem cu Maricel Păcuraru, a acestei companii”

Puterea: Apocalipsa euro: falimentul românilor „Prăbuşirea Uniunii Europene nu mai este doar o teorie, ci o posibilitate tot mai vehiculată de analiştii străini, dar şi de oficiali de stat, precum ministrul de finanţe al Poloniei”

Curierul national: Şomajul, în creştere considerabilă în Uniunea Europeană „Analiştii semnalează o accentuare a discrepanţelor între ratele şomajului  din diferite ţări ale Uniunii Europene, ajungând să fie –  în anumite zone – chiar de 10 ori mai mare decât în altele”

Bursa: Fitch avertizează SUA, Moody’s băncile europene „Fitch Ratings a revizuit, luni seara, perspectiva ratingului „AAA” al Statelor Unite la „negativă”, de la „stabilă”, şi i-a dat Washingtonului termen până în anul 2013 să prezinte un plan credibil de reducere a deficitului bugetar, ca să evite retrogradarea”

ZF: Marile corporaţii şi băncile chiar încep să se gândească că ar fi posibilă dispariţia euro „După trei ani în care sce­na­riile privind eventua­la prăbuşire a zonei eu­ro stârneau zâmbete iro­­nice sau ridicări din sprân­­ceană, ideea dispariţiei monedei uni­ce tinde să se insinueze deja în me­diile bancare şi de business inter­naţionale”

Fin.ro: Raiul pe Pământ: Locuri in care ai vrea să trăieşti „Marile orase sunt, in putine cazuri, perfecte atunci cand cauti cel mai bun loc in care sa traiesti. Criminalitatea este mare, traficul este mereu aglomerat si drumul spre birou se masoara in zeci de minute”

Detalii pe StareaPresei.ro

3 comentarii

umb 30-11-2011 - 08:46

Undeva in Noroiul si Smarcul Europei de Est se afla o Plebe de prosti care critica manifestantii iranieni.Dar aceea plebe de prosti din Romania nu stie ca Anglia si alte Puteri Occidentale sunt conduse de niste Dictatori criminali care nu stiu decat Politica Recurgerilor la forta.De asta ambasadele acelor state sunt atacate.Nu iranienii sunt de vina ca isi manifesta ura fata de Dictatura Vestului ci Ticalosia Occidentalilor este responsabila de evenimentul asta si amenintarile anterioare cu Iinternventii militare fara sa se gandeasca la legitimitatea acestu fapt.

ParpanghElE : ! SIGUR ,dl.umboss/sobru 30-11-2011 - 10:33

Perfidul ALBION, IMPREUNA cu unchiul Sam, Frau Merkell sa svoim orchestrom Dirijor Boksai Sarko ! In rest tot a ploi.esti!

umb 30-11-2011 - 11:26

Da da Paranghelie!! ha ha ha! sokerilor ati aparut sa papagaliti si voi ca papagalii din Occident care latra belicos despre armele Iranului si amenintau cu razboaie si acum se plang ca ambasadele lor sunt atacate.Sa le fie rusine.Ambasadele lor sunt atacate sin cauza ca sunt niste Idioti ticalosi si din cauza politicilor razboinice arele le au de ani de zile.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult