Acasa Revista Presei Revista presei. Îşi depune Boc mandatul de premier?

Revista presei. Îşi depune Boc mandatul de premier?

scris de Florin BUDESCU
2 afisari

PutereaBoc s-a întâlnit cu Băsescu la Cotroceni. Există informaţii potrivit cărora este posibil ca Emil Boc să-şi depună mandatul de prim-ministru „Întâlnirea a avut loc în condiţiile în care se vehiculează informaţii conform cărora va avea loc în maximum osăptămână o remaniere guvernamentală şi în condiţiile în care este necesară numirea unui nou titular la Ministerul Muncii”

Emil BocCurentulSenatorul Banias cerea marfă de contrabandă, iar Mironescu bani pentru funcţii „Scandalul de corupţie cu iz chinezesc în care este implicat şi senatorul Mircea Banias, dar şi fostul secretar de general din MAI Laurenţiu Mironescu a căpătat proporţii după ce procurorii au dispus mai multe măsuri preventive împotriva inculpaţilor din dosar”

AdevarulFrăţia din Portul Constanţa „Toţi capii grupării „Containerul” se bucură de o viaţă luxuriantă. Ei au numeroase case, conduc maşini scumpe şi ocupă sau au ocupat poziţii privilegiate, bazate pe un sistem relaţional corupt”

EvZRăzboi total Igaş – „Doi şi-un sfert” „Traian Igaş critică public DGIPI şi SRI pentru lipsa de reacţie în cazul implicării lui Laurenţiu Mironescu în reţeaua contrabandiştilor din Portul Constanţa. Mai multe surse precizează că, de fapt, Igaş caută un ţap ispăşitor pentru a-şi păstra scaunul de ministru”

Romania liberaOrganigrama mafiei din Portul Constanţa „Evaziunea fiscală din port şi din vămile de la malul mării a fost orchestrată de un grup extrem de bine structurat, cu o „organigramă” închegată, ierarhii clar definite şi un control strict pe circulaţia banilor obţinuţi ilegal”

ZFŞeful Supravegherii din BNR: Nu am semnale de retrageri de la băncile greceşti „Băncile elene nu au retras până acum anticipat linii de finanţare de la subsidiarele locale. Grecii deţin 17% din activele bancare locale şi au o cotă similară pe depozite, cu fonduri atrase de la clienţii locali de circa 6 mld. euro”

FinanciarulPrimii trei operatori telecom au pierdut intr-un singur an 1,74 mil. clienti „Pierderea inregistrata de primele trei companii de telefonie mobila in perioada 1 aprilie 2010 – 31 mar­tie 2011 este explicata, in mare parte, de faptul ca multe dintre cartelele SIM aflate in piata au fost de­zactivate, iar multi dintre romani, in incercarea de a face economii, au pastrat doar un telefon mobil”

BursaPreşedinţia lui Cristian Sima nu a fost suspendată „O „iluzie optică” stăpâneşte piaţa noastră de capital, care este convinsă că preluarea mandatului de preşedinte al Bursei de la Sibiu – Sibex – de către câştigătorul alegerilor, Cristian Sima, ar fi suspendată prin sentinţa din 12 mai a Tribunalului de acolo, dar, în realitate, această hotărâre a Adunării generale din 29 aprilie nu este vizată în sentinţă”

Curierul nationalEuropa, blocată de vulcanul islandez „Erupţia celui mai activ vulcan din Islanda a dat complet peste cap traficul aerian din zonă. Mii de pasageri erau blocaţi, ieri, în Scoţia, din cauza perturbărilor zborurilor”
StareaPresei.ro

3 comentarii

tanase marian 25-05-2011 - 17:53

excelentele voastre sub acest mandat sinistru am gasit lucruri imposibil de stabilit antr o tara normala,,.asadar am gasit medici beti antr un spital militar al m. i. ,,. dintr un spital fundeni un derbedeu medic m a dat afara an srtada ,,.sunt grav bolnav nu pot sa merg iar domnul boac ami spune mie un om acre minceste de la 16 ani ca stau cu mana antinsa,,…le doresc demnitarilo hoti si bolnavi care cred ca ,conduc romania sa ajunga ei an cel mai scurt timp puscariasi si cu mana antinsa nu ma ajuta nimeni ce pot gandi eu un cetatean al statului batjocorit romania,,…………………….rusine romani rusine romania,,……………m. m. an rezerva tanase marian,,.an tarile civilizatecand vezi un grup de militari ai numesti simplu soldati..,,….voi vreti sa ne furati si demnitatea de militer care a servit sub drapel 27 de ani ,,…………………………noi v am ajutat sa dati jos comunismul,,……………… vor veni vremuri grele ,cutremurul viitor cum veti face fata ce vei oferi voi oamenilor,,…………..nihil sine deo,,…………..

tanase marian 25-05-2011 - 17:58

la primul semnal pe care l am dat eu derbedeul medic de la fundeni trebuia dat afara si bagat an puscarie,,……… ce ganditi domnilor nu vedeti ca adevaratii infractori sunt an libertate,ne fura direct demnitatea umana,,…………..cat m am bucurat eu cand an 89 l am auzit pe dinescu spunand ,,doamne ajuta,,.ca apoi sa l aud anjurand ca ultimul puscarias,,.rusine romani bogati sa va ramana an gat ce ati furat si ce crapati anvoi,,.amen,,……

tanase marian 25-05-2011 - 18:02

sa fiu clar si sa i termin de exprimat doleanta mea,,.derbedeul medic de la fundeni este subordonat doamne prof. dr. virginia ion neurologie etajul trei,,.da atunci eu nu potsamegcursiv cine ma asculta sau ma ajuta,,.derbedeule medic bolnav psihic sa ajungi un medic puscarias atr o anchisoare sa te bata dumnezeu animalule ai fost investi ca medic sa tratezioameni nu sa faci rau bolnavule,,………….. cine te evalueaza animal cu chip de om,,…………….

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult