Acasa Revista Presei Revista presei. Iulian Chifu, consilier fără obiectul muncii

Revista presei. Iulian Chifu, consilier fără obiectul muncii

scris de Florin BUDESCU
4 afisari

Puterea: Consilier la Cotroceni fără obiectul muncii „Iulian Chifu a fost numit miercuri consilier prezidenţial. Altfel spus, a fost angajat depreşedintele Traian Băsescu. Însă angajarea sa implică o mică problemă: nici Cotroceniul şi nici Chifu nu par să ştie cu exactitatece va face noul consilier”

Basescu are un nou consilier prezidential: Iulian Chifu

Curentul: Preşedintele TVR, partener de afaceri cu unul dintre tartorii scandalului de la UMF

Iaşi „Este vorba despre nişte firme la care Lăzescu este coacţionar împreună cu Adrian Ciureanu, directorul Centrului de Comunicare al UMF Iaşi. Adică unul dintre cei reţinuţi timp de 24 de ore, de procurorii DNA care anchetează trucarea licitaţiei de atribuire a contractului privitor la Platforma informatică „e-learning“”

Romania libera: Infrastructură. Bechtel admite în sfârşit că a renunţat la o parte din contract. Ce mai rămâne din Autostrada Transilvania „La câteva săptămâni după ce fostul premier Adrian Năstase, semnatar în 2003 al contractului cu firma americană, a început un război al declaraţiilor pe tema autostrăzii cu actualii guvernanţi, oficialii firmei americane au decis să iasă din tăcerea pe care şi-o autoimpuseseră”

Curierul national: Merită să ne promovăm turismul balnear?„România ar putea profita dacă se specializează în această ramură a turismului medical. Turismul balnear este destul de atrăgător pentru străini, însă concurenţa din Ungaria este foarte mare. Doar 10% din cei care vin în staţiunile de profil sunt străini, restul fiind, în mare parte, pensionari români”

EvZ: Cum poate România să ajungă la deficit bugetar zero, în patru ani „Plan de reducere a deficitului bugetar (pentru care România a fixat cu finanţatorii externi o ţintă de 4,4% din produsul intern brut în acest an) la zero, până în anul 2015”

Fin.ro: Iulia Timosenko risca suplimentarea cu 12 ani a perioadei de detentie „Serviciului de securitate ucrainean (SBU) a initiat un nou dosar penal impotriva fostului premier ucrainean, Iulia Timosenko, acuzand-o ca in perioada anilor 1990 a incercat sa instrumenteze deturnarea din bugetul de stat a circa 405 milioane dolari”

Adevarul: Jos cu dictatura băncilor! Indignaţii din toate ţările se unesc „Sute de mii de oameni din întreaga lume ies mâine în stradă ca să protesteze faţă de inechitatea socială şi faţă de dictatura băncilor”

Bursa: Euro ar putea fi afectat de pierderile sectorului privat „Banca Centrală Europeană (BCE) a avertizat ieri, din nou, că orice formă de reducere a datoriilor unei ţări, care obligă sectorul privat să-şi asume pierderi, ar putea afecta euro, respectiv băncile din regiune.”

Detalii pe StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult