Acasa Revista Presei Revista presei. Japonia, spre catastrofa nucleara

Revista presei. Japonia, spre catastrofa nucleara

scris de Florin BUDESCU
3 afisari

Curierul national: Japonia, tot mai aproape de catastrofă „Accidentul de la Fukushima, ridicat la nivelul 5 . Cel de la Cernobîl a fost de nivelul 7. Responsabilii centralei luptă contracronometru pentru a evita un accident nuclear”

Reactorul de la FukushimaRomania libera: Dezastru nuclear: Accidentul de la Fukushima ridicat de la nivelul 4 la 5. Un cablu electric a fost conectat la reactorul doi. Există posibilitatea alimentării cu energie electrică

Adevarul: Ultima soluţie: Centrala de la Fukushima, în beton / Norul radioactiv ar putea ajunge în Marea Britanie „Autorităţile japoneze au continuat vineri să arunce cu apă peste reactoarele supraîncălzite ale centralei Fukushima. Agenţia Nucleară Japoneză spune că se aşteaptă ca alimentarea cu energie electrică la reactoarele 1 şi 2 să fie gata până sâmbătă, iar la reactoarele 3 şi 4, duminică”

EvZ: Occidentul îl pune pe Gaddafi la pământ „Comunitatea internaţională se va asigura, în baza unui mandat ONU, că regimul libian nu va mai ridica nici un avion de la sol”

ZF: Cu ce se poate apăra Libia împotriva atacurilor aeriene: 216 rachete sol-aer, 336 avioane de atac, 7 bombardiere, 136 de elicoptere „Rezoluţia ONU permite forţelor aliate occidentale doar atacul pe calea aerului, lucru ce va fi greu de realizat ţinând cont de efectivele militare deţinute de armata lui Muammar Gaddafi”

Curentul: Lincu – vizitat din nou de procurori pentru percheziţie „O nouă percheziţie a avut loc, ieri, la sediul social al Sindicatului „Pro Lex” în dosarul în care procurorii Parchetului instanţei supreme au declanşat urmărirea penală pentru fraudă”

Puterea: Mitropolia Clujului are un nou conducător: arhiepiscopul Andrei Andreicut „Arhiepiscopul de Alba Iulia, Andrei Andreicuţ, a fost ales, vineri, în şedinţa Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române, în funcţia de mitropolit al Clujului, Albei, Crişanei şi Maramureşului, rămasă vacantă după moartea IPS Bartolomeu”

Bursa: Energia, aderarea la Schengen şi politica de vecinătate – priorităţile noastre în UE „Priorităţile României în Uniunea Europeană ar trebui stabilite de Parlament, printr-o dezbatere democratică, deschisă tuturor actorilor implicaţi, este de părere eurodeputatul Adina Vălean”

<a href=”http://www.stareapresei.ro/” target=”_blank”><strong>StareaPresei.ro</strong></a>

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult