Acasa Revista Presei Revista presei. Jobbik, agentul Rusiei în Transilvania

Revista presei. Jobbik, agentul Rusiei în Transilvania

scris de Florin BUDESCU
4 afisari

Este Jobbik agentul Rusiei în Transilvania? „Jobbik, partidul extremist ungar asociat cu eurasianismul lui Aleksandr Dugin şi Vladimir Putin, încearcă să provoace tensiuni interetnice în Transilvania.” (România liberă)

Budapesta. Jobbik îi pregăteşte lui Ponta o primire “călduroasă”

Revista presei. Jobbik, agentul Rusiei în Transilvania (foto: presalocala.com)

Puterea judecătorească vrea să sesizeze CCR pentru „Parlamentul penalilor” „Acțiunile «celui mai cinstit Parlament de după Revoluție», format în majoritate din PSD și PNL, de a-și proteja în spatele imunității proprii prezumtivi penali, au făcut ieri ca puterea judecătorească să iasă la atac și să reclame o nouă ingerință a politicului în blocarea actului de justiție” (Curentul)

Daniel Chiţoiu târăşte Parlamentul într-un nou scandal „«Parlamentul împiedică înfăptuirea actului de justiţie», susţin judecătorii Horatius Dumbravă şi Oana Schmidt-Hăineală. Reacţia celor doi vine la doar două zile după ce deputaţii au făcut zid în jurul colegului Daniel Chiţoiu, refuzând să încuviinţeze cererea de începere a urmăririi penale în cazul acestuia” (Naţional)

Cosma jr., sechestru ridicat pentru două treimi din salariu „Contul de salariu al deputatului Vlad Cosma a fost deblocat, ieri, în cuantum de două treimi, printr-o decizie a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, magistraţii admiţând în parte contestaţia acestuia, restul bunurilor rămânând însă sub sechestru în dosarul în care deputatul PSD şi tatăl său, şeful CJ Prahova, Mircea Cosma, sunt urmăriţi penal pentru trafic de influenţă” (Puterea)

27 de parlamentari vor castrarea chimică a pedofililor. Deputat: „Tratamentul este necesar, să nu-i mai revină fantezia obscenă rapid” „Tema castrării chimice a pedofililor va fi reluată în Parlament, după ce 27 de deputaţi şi senatori PSD au iniţiat un proiect legislativ în acest sens. Castrarea nu este una ireversibilă şi va fi făcută doar după dacă se obţine acceptul celui condamnat. Acesta beneficiază de reducerea pedepsei dacă este de acord cu castrarea chimică. Un proiect asemănător a fost respins în legislatura trecută” (Gândul)

Discuţii privind desfiinţarea ASF „Scandalurile care au izbucnit în jurul Autorităţii de Supraveghere Financiară au prilejuit, la nivel înalt, discuţii despre posibilitatea desfiinţării acestei structuri, potrivit unor surse din piaţă” (Bursa)

Clauza secretă din contractul drepturilor de televizare a LPF cu ruşii de la Sky „Sky Broadcast va vinde drepturile şi va plăti Ligii 27,5 milioane de euro plus TVA, indiferent câţi bani va câştiga din vânzarea drepturilor” (EvZ)

Rusia a lansat manevre militare la frontiera cu Ucraina „Rusia a lansat manevre militare în mai multe regiuni situate la frontiera cu Ucraina, cu scopul de a verifica pregătirea pentru luptă a trupelor din cadrul forţelor terestre, a anunţat joi Ministerul rus al Apărării” (Cronica română)

Tensiuni în Ucraina. Comandantul unei unităţi ucrainene din Crimeea cere ordine precise de la Kiev „Comandantul unei unităţi militare ucrainene din Belbek, în Crimeea, încercuită de forţele ruseşti, i-a sunat joi pe superiorii săi de la Kiev să ceară ordine precise şi a ameninţat că în caz contrar va deschide focul, relatează AFP.” (Adevărul)

StareaPresei.ro

4 comentarii

BULA 14-03-2014 - 09:18

Sa nu dam vina pe rusi, pentru lasitatea si tampenia romanilor din Transilvania.Ca daca romanii de acolo (majoritari) ar fi fost ca ungurii (rai si sovini) si ungurii ca romanii (blegi in ultimul hal), va garantaj 100% ca ungurii zburau cu totii din Transilvania, sau se faceau baieti cuminti.

UnUL 14-03-2014 - 10:27

Bulă, bați câmpii. Se vede că n-ai habar de situația din Ardeal. Fanaticii și „zăltații” sunt puțini – și de o parte și de alta. La Cluj nu am simțit niciun fel de tensiuni etnice, am prieteni foarte buni unguri și niciunul nu a încercat „să-mi tragă Ardealul de sub picioare”, împărțim aceleași griji și probleme, etc.

ionisus 14-03-2014 - 09:39

Nu prea au cum sa reactioneze romanii asa dur, fara sa fie cineva care sa organizeze aceste actiuni, societatea civila din Romania este moarta si aservita politicului.Statul roman are insa obligatia sa reactioneze rapid si extrem de dur, impotriva acestor manifestatii antiromanesti, iar daca nu o face, e un mare semn de intrebare:E lasitate, incompetenta sau TRADARE?!

pathfinder 14-03-2014 - 09:42

Sau toate trei…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult