Acasa Revista Presei Revista Presei. Kamikaze – numele de cod al lui Turcescu?

Revista Presei. Kamikaze – numele de cod al lui Turcescu?

scris de Florin BUDESCU
7 afisari

Kamikaze –susţine Cătălin Striblea în Adevărul că ar fi Robert Turcescu, unul care va deconspira un candidat la Preşedinţie care este agent acoperit.

Revista Presei. Kamikaze – numele de cod al lui Turcescu? (foto:stiripesurse.ro)

Revista Presei. Kamikaze – numele de cod al lui Turcescu?

S-a trezit din somn Clubul Român de Presă, care mai există, există în continuare! El, CRP, este revoltat de faptul că există ofiţeri acoperiţi între noi şi asta ar trebui “contracarat prin consolidarea autoreglementării profesiei de jurnalişt, prin aderarea explicită şi funcţională la unul dintre codurile etice ale asociaţiilor profesionale sau prin respectarea codurilor proprii ale companiilor din mass-media, care ar trebui completatea cu o prevedere referitoare la conflictul de interese «jurnalist-ofiţer acoperit»”.

Meleşcanul naţional se face de râs atunci când încă nici nu a intrat bine în cursa prezidenţiabililor, informează Curentul. Traian Rece ştie de ce. Partidul Dreptăţii Sociale a fost instituţia care a strâns semnături pentru nu-ştiu-ce, apoi toţi semnatarii s-au hotărâtără, brusc, simultan şi-n acelaşi timp, că semnăturile lor sunt pentru susţinerea meleşcalcanului la Preşedinţie – ceea ce este nelegal.

Cică nu mai are bani Dragnea la Teleorman pentru campanie electorală. Aceasta ar fi fost stipendiată, susţine EvZ din bani negri, obţinuţi prin evaziune fiscală de Adi Minune şi acoliţii acestuia. În timpul liber, când nu sparge microfonul urlând manele, acesta se numeşte Adrian Simionescu, e deputat PSD de Teleorman şi evazioneşte în draci.

Ce se întâmplă dacă Ponta ajunge la Cotroceni? Este o întrebare la care caută răspunsul corect HotNews, într-un material despre planurile Micului Mao de după ce va fi ales.

Se complică lucrurile cu dorinţa Telekom (aşa se numeşte acum Romtelecom, de când acţionarul majoritar OTE a fost preluat de Deutsche Telekom) de a vinde Palatul Telefoanelor, pentru că statul ar avea drept de preempţiune asupra clădirii, explică Bursa. Ciudata candidatură a fostului şef SIE ar fi ca rezervă la Iohannis (dacă acesta are probleme cu procesul ce începe azi). Straniu este că omul a declarat că are un mare respect pentru Traian Băsescu şi că va respecta întrutotul obiectivele acestuia…

Curierul naţional va avea pagină în limba chineză! În numele relaţiilor economice dintre Beijing şi Bucureşti.

Lech Walesa i-a sărit în gât lui Vova Putin, atrăgându-i acestuia atenţia că nu merge aşa şi că Polonia este pregătită. Inclusiv cu focoase nucleare, dacă este nevoie, pe care fostul şef de stat crede că Polonia trebuie să le împrumute sau să le închirieze, conform Puterea.

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult