Acasa Revista Presei Revista presei. Klaus Iohannis este oare iresponsabil?

Revista presei. Klaus Iohannis este oare iresponsabil?

scris de Florin BUDESCU
14 afisari

Sociologul Alin Teodorescu îl compară pe Klaus Iohannis cu Ludwig al II-lea al Bavariei, monarh german excentric înnebunit după lux care a fost declarat iresponsabil de o comisie.
iohannis strategia de aparareDe fapt, nucleul dur al afirmaţiei sociologului este că, la rândul său, şi preşedintele României este iresponsabil. Chiar dacă Teodorescu ar avea dreptate, problema întotdeauna în asemenea situaţii este cine are interesul să afirme că şeful statului, pe care l-am criticat în multe dăţi, e iresponsabil.
Uselist pierdut în burta marelui PNL, Mihăiţă Calimente a putut fi urmărit ieri, la B1 TV, în emisiunea Irinei Petraru, făcându-l pe Traian Băsescu fascist, notează Reporter Virtual. Totul al pornit de la contradicţia de studio dintre Mihăiţă şi Claudiu Palaz, fost prefect de Constanţa, membru PMP. Foarte agrebaile momentele când Calimente se enervează şi răguşeşte, vocea lui ar putea fi fonotecată cu fragmente din hiturile lui Louie Armstrong.
Flux24 susţine că oficialii români mint: România va primi anul acesta câţi refugiaţi a spus Comisia Europeană, iar anul viitor câteva zeci de mii.
6.351 de imigranţi ar trebui să primească România, conform BN24. Nu mai puţini. Atât spune Comisia Europeană, prin Jean-Claude Juncker, este cotă obligatorie. Nu merge cu o-mie-şapte-sute-nu-ştiu-câţi spune preşedintele Klaus Iohannis, nici uc 1.500, câţi zice că sunt Victor Ponta (care zice că e de aceeaşi părere cu Iohannis, că diferenţa de 200 nu ştiu de unde vine). Deocamdată, România răspunde cu refuz.
De anul viitor, românii care nu au venituri vor fi obligaţi să depună o declaraţie de venit şi să plătească la CASS 792 de lei anual, explică Gândul.
Este ciudat cum îşi toacă PSD fix baza electorală cu astfel de măsuri care vor enerva. Şi pe urmă cât de incompetent să fii, să-i ceri unui om care nu are venituri să plătească în fiecare an 800 de lei?
Naţional observă că George Boroi de la CSA Steaua negociază revenirea în Ghencea a FCSB, nu a Stelei, aşa că din banii luaţi de la clubul lui Becali CSA Steaua poate finanţa lejer nu un club de Liga a IV-a, ci unul de Liga a II-a.
Rupert Murdoch a achiziţionat Naţional Geographic, printr-o tranzacţie de puţin peste 700 de milioane de dolari, informează InCont. 21st Century Fox, compania deţinută de mărdoc, pe care l-am criticat din cauza lipsei sale de scrupule, s-a despărţit acum doi ani de News Corp., compania care grupează ziarele şi publicaţiile din care a pornit scandalul telefoanelor monitorizate.
În China banu’ vorbeşte. România liberă notează că despăgubirile pe care le plătesc şoferii care accidentează pe cineva sunt mai mari decât cele pentru cazul când acesta moarte, aşa că crocodilii cu bani care au prins un volan în mână preferă să plătească 30.000 – 50.000 de dolari pentru că au ucis un om, decât milioane de dolari pentru îngrijirea cuiva lovit pentru restul vieţii sale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult