Acasa Revista Presei Revista presei. Lagardère dezminte că negociază cumpărarea Realitatea TV

Revista presei. Lagardère dezminte că negociază cumpărarea Realitatea TV

scris de Florin BUDESCU
3 afisari

Curentul: „Mimi“ Schwarzenberg, făcut mincinos pe faţă de Lagardere „Vizibil deranjat de aceste dume ale lui „Mimi“, trustul francez a reacţionat prompt, dezminţând visele umede ale acestui personaj. „Suntem prezenţi în România de mult timp – mai ales în piaţa radio, dar nu avem înproiect achiziţionarea unui post TV de ştiri“, se arată în comunicatul Lagardère”

Lagardere

Foto: frenchtribune.com

Adevarul: Revoluţia globală, declanşată de un film „Realizatorul documentarelor din seria Zeitgeist caută adepţi pentru a schimba lumea din temelii. Criza economică internaţională a afectat pături largi ale societăţii, oamenii fiind dispuşi să se ralieze unor mişcări ce promit o societate mai bună”

Romania liberaMiza interceptărilor de la Iaşi: O afacere de 200 de milioane de euro „Specialiştii care au montat aparatura de interceptare din birourile vicepreşedinţilor Consiliului Judeţean Iaşi sunt suspectaţi de scurgeri de informaţii în urma cărora a fost compromisă o anchetă a DNA ce viza trucarea unor licitaţii, în valoare de peste 200 de milioane de euro, spun surse judiciare”

EvZVasile Blaga: Emil Boc m-a învins, nu Traian Băsescu „Vasile Blaga susţine însă că poziţionarea şefului statului a influenţat lupta internă din PDL. „Cât? Nu ştiu. Până la urmă a câştigat Boc””

Fin.roBanii din taxa auto de poluare pot fi recuperati doar in instanta „Laszlo Borbely, ministrul Mediului si Padurilor, a precizat pentru ,,Fin.ro“ ca  toti cei care au achitat taxa respectiva pot cere restituirea acesteia in instanta”

BursaPiaţa OTC, repusă pe tapet „Soarta tranzacţiilor Over-the-Counter (OTC) pe piaţa noastră de capital ar putea să fie tranşată la următoarea Adunare Generală a Acţionarilor Depozitarului Central, programată la finele acestei luni, ne-a declarat Valentin Ionescu, directorul general al Bursei de Valori Bucureşti şi preşedinte al Depozitarului”

Curierul nationalA fost Strauss-Kahn contaminat cu HIV?„“Ophelia” locuieşte într-o clădire pentru adulţi seropozitivi. Fostul şef al FMI este deţinut în regim special antisuicid. Celula este verificată la fiecare 15 – 30 de minute. Oficialul poartă pantofi fără şireturi”

PutereaÎn 2014, Conferinţa Mondială a Marilor Loji Masonice Regulare vine în România „Marea Lojă Naţională din România şi Marea Lojă a Rusiei şi-au depus candidatura pentru organizarea  celei de-a XIII-a Reuniuni a Conferinţei Mondiale”
StareaPresei.ro

1 comentariu

urbos 19-05-2011 - 18:32

Ala era titlu in ciuma aia limbista de EVZ, ca Blaga a declarat ca Boc l-a invins, nu Bashina? Hahahaha! Si apoi ala e un citat din Blaga? Asta e concluzia din ce-ar fi spus Blaga? Hahaha!
Ce viermi limbistii lui Basescu la fel ca ai lu Ceausescu.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult