Acasa Revista Presei Revista presei. Laţul fraudelor de la referendum la gâtul lui Dragnea

Revista presei. Laţul fraudelor de la referendum la gâtul lui Dragnea

scris de Florin BUDESCU
3 afisari

Liviu Dragnea este din nou în vizorul DNA, din vina Dosarului Fraudă la referendum. Zeci de alegători susțin că nu au votat la referendum, deși apar pe listele oficiale, iar semnăturile lor se află pe documente.

Liviu Dragnea este din nou în vizorul DNA.

Se strânge lațul în jurul lui Dragnea: zeci de martori susțin că nu au votat la referendum sau nu își recunosc semnătura de pe liste ”Aproape 40 de persoane, martori în Dosarul Fraudă la referendum, au arătat vineri, la instanţa supremă, că deşi sunt semnăturile lor pe listele electorale, nu au votat, unii spunând că erau plecaţi din ţară. Instanţa supremă a citat pentru vineri 38 de martori din Dosarul Fraudă la referendum, în care sunt judecaţi vicepremierul Liviu Dragnea şi alte 74 de persoane” (Curentul)

De ce l-a enervat Băsescu pe Sarkozy. Dezvăluiri din culisele summiturilor europene “La summit-ul UE din octombrie 2010, cancelarul german Angela Merkel era furioasă pe faptul că Grecia nu aplicase măsurile de reformă ce au condiţionat împrumuturile foarte generoase din partea Uniunii şi a propus suspendarea dreptului de vot al Greciei în consiliul European. Preşedintele francez Nicolas Sarkozy s-a raliat imediat acestei propuneri. Preşedintele României, Traian Băsescu, a fost primul şef de stat sau guvern care s-a opus acestei decizii, ceea ce a determinat nemulţumirea lui Sarkozy şi unul dintre cele mai controverstate şi discutate gesturi” (România liberă)

Liderul PP-DD Daniel Fenechiu îi aduce acuzaţii grave premierului Ponta ”Deputatul PP-DD Daniel Fenechiu îi cere premierului Victor Viorel Ponta, printr-un apel public, să dea publicităţii conținutul protocolului cu UDMR, înainte de a cere votul parlamentului pentru noul său Guvern” (Puterea)

Tăriceanu refuză să revină în PNL ”Senatorul Călin Popescu Tăriceanu a declarat, vineri, că nu are cum să revină asupra deciziei de a părăsi PNL, el arătând că nu se mai regăseşte în partid în condiţiile în care PNL a devenit o formaţiune lipsită de toleranţă faţă de libertatea de gândire şi de expresie politică a propriilor membri” (Cronica română)

PDL cere Parlamentului abrogarea accizei de 7 eurocenţi la carburanţi ”Partidul Democrat Liberal va depune luni, la Camera Deputaţilor, spre dezbatere şi adoptare în procedură de urgenţă, proiectul de lege privind abrogarea normelor care permit majorarea accizei pe combustibil cu 7 eurocenţi pe litru începând cu 1 aprilie 2014″ (Curierul naţional)

Ianukovici: “Eu sunt preşedintele legitim al Ucrainei” ”După câteva zile în care nu s-a ştiut nimic de locul în care se află, preşedintele demis al Ucrainei, Victor Ianukovici a ţinut ieri o declaraţie de presă din Rostov-pe-Don, oraş rusesc din apropierea graniţei cu Ucraina” (Bursa)

Statele Unite consideră că Viktor Ianukovici a pierdut orice legitimitate ”Deşi fostul preşedinte al Ucrainei susţine că încă mai este la putere şi aşteaptă să se întoarcă la conducere, reacţia internaţională îl contrazice. Departamentul de Stat al SUA a anunţat, oficial, că Ianukovici nu mai are cum să fie un preşedinte legitim” (Puterea)

Separatismul deschide porţile războiului la uşa Europei „Declaraţiile şi contra-declaraţiile autorităţilor din Crimea şi Ucraina seamănă din ce în ce mai tare cu preambulul unui conflict. Astăzi la primele ore ale dimineţii, agenţia de ştiri rusă Interfax anunţă că soldaţi ruşi în echipament de luptă aparţinând unităţilor Flotei ruse din Marea Neagră, dotaţi cu căşti şi veste antiglonţ, au preluat controlul aeroportului militar de la Sevastopol“ (Adevărul)

Starea Presei.ro

14 comentarii

UnUL 01-03-2014 - 09:04

Făcătură a lui Băsescu! vor răcni din nou cretinii de antibăsiști.

Tache 01-03-2014 - 09:16

Facatura a traianbasescului sua, anuntata acum un an de Vocea Rusiei !!!!

UnUL 01-03-2014 - 09:40

Fuck Vocea Rusiei!!!

Tache 01-03-2014 - 09:55

De ce ? Pour quoi si Why ? Credeam ca ADEVARUL isi mai pastreaza ceva onorabilitate in stimata voastra Tara ….

UnUL 01-03-2014 - 10:58

Tăchiță dragă, nu există mincinoși mai mari pe lumea asta decât imperialiștii ruși, care falsifică realitatea potrivit intereselor lor. Dacă ai impresia că „Vocea Rusiei (sau orice altă sursă de infomare/dezinformare rusească) este credibilă și capabilă să furnizeze adevăruri, îți bagi degetul în ochi până la cot.

UnUL 01-03-2014 - 11:00

P. S. „Stimata NOASTRĂ țară”, Tăchiță? Să înțeleg că tu ești de fapt rus, trăiești și postezi din Rusia, România nefiind și țara ta? Sau a fost vorba doar de o stângăcie de exprimare?

Tache 01-03-2014 - 11:11

Tu crezi ca noi traim in aceeasi Tara ?

Don’t think so !

UnUL 01-03-2014 - 12:05

România e una singură, indiferent ce tip de gândire vehiculează unii sau alții din cetățenii ei. Eu trăiesc în România. Dar tu?
Și de ce naiba scrii „țară” cu Ț mare?

urbos 01-03-2014 - 09:09

40 de persoane… sa mori de ras. Atat au putut sa stoarca taraturile alea de procurori si securisti basisti? Asa va prezentati ma leprelor?

UnUL 01-03-2014 - 09:40

Ăsta e doar începutul, puișor!

urbos 01-03-2014 - 10:02

Ma-ta a fost puisor pentru Kioru, cand o viola. Babornita a crapat urat.
Asa ca mai usor mos infect, cu puisoru…

UnUL 01-03-2014 - 11:02

Bine, scuze pentru puișor, voi înlocui expresia cu mai potrivita „jigodie spurcată”.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 01-03-2014 - 20:48

INCEPUTUL …sfarsitului ,
bla-bla Zoon a TU de la UBB NAPOCA-liss ! ! !

Face cumva Nutzica ot Plescoi , chimioterapie , si
Noi , nu am aflat ? ? ?

1 Martie 2014
http://3.bp.blogspot.com/-5oDbBbjZPwM/UxHMPqvghII/AAAAAAAARH8/AdOFVLvcnFE/s1600/1982358_656727204393735_559014489_n.jpg

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 01-03-2014 - 20:50

Sa speram , totusi ca o copiaza pe Skinead ,
Si ,comercializeaza , prezervativele folosite , cu
DEDICATIE !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult