Acasa Revista Presei Revista presei. Laura Chiţăie la DNA

Revista presei. Laura Chiţăie la DNA

scris de Florin BUDESCU
4 afisari

Soția ministrului finanțelor, Daniel Chițoiu, este urmărită penal pentru abuz în serviciu după ce a fost citată pentru audieri la DNA.

Revista presei. Laura Chiţăie la DNA

Curentul: Soția ministrului Daniel Chițoiu, urmărită penal pentru trucarea unui concurs. Legături periculoase cu oamenii afaceristului Ilie Carabulea ”Soția ministrului finanțelor, Daniel Chițoiu, este urmărită penal pentru abuz în serviciu, acuzație care i-a fost adusă la cunoștință ieri, după ce a fost citată pentru audieri la DNA”

Bursa: DNA a început epurarea în asigurări ”Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) pare că doreşte să se substituie Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) şi să elimine neregulile care există în piaţa asigurărilor din ţara noastră”

România liberă: Mafia de la ASF, instituţia condusă de Ruşanu. Carabulea, Mîrzac şi Mustăţea, reţinuţi în Dosarul Carpatica ”În dosarul şpăgilor luate de funcţionarii de la Autoritatea de Supraveghere Fiscală (AFS), condus de Dan Radu Ruşanu,  DNA i-a reţinut pe Ilie Carabulea şi Radu Mustăţea pentru dare de mită şi cumpărare de influenţă, iar pe Marian Mîrzac pentră că a luat mită un Audi A8 şi pentru trafic de influenţă”

Curierul naţional: Se sparge balonul de săpun al asigurărilor auto? ”Soţia ministrului Chiţoiu, şefă în ASF, Ilie Carabulea, patronul Carpatica Asigurări, şi alte persoane sunt urmărite penal în dosarul asigurărilor autoÎn paralel, Consiliul Concurenţei a demarat o investigaţie pentru a identifica şi corecta posibilele disfuncţionalităţi de natură concurenţialăMuntean (ASSAI): Ramificaţiile duc şi la alte societăţi”

Naţional: Antonescu, scos din cursa pentru Cotroceni prin Operatiunea Mona “Dupa cum sustin sursele noastre, cat de curand vor scapa in presa primele probe din dosarul care ar dovedi ca Antonescu a fost informator al Securitatii, sub numele de cod Porumbacu“

EvZ: Fostul ministru Relu Fenechiu află sentinţa pe 30 ianuarie. ”Numai Dumnezeu mă poate ajuta”. A lăcrimat în fața judecătorilor “Unul dintre cei mai puternici liberali din România, fostul ministru al Transporturilor, află pe 30 ianuarie dacă va sta la închisoare în următorii cinci ani. Procesul a durat de la ora 13 până la 22.00, timp în care avocații au încercat să-și apere clienții, susținând că nu sunt vinovați. Fenechiu a trecut de la o stare la alta: a plâns, a urlat la un avocat, a făcut haz de necaz. Prejudiciul în acest dosar este de șapte milioane de lei“

Puterea: Brădişteanu, din nou la judecată ”Medicul Şerban Brădişteanu se va prezenta astăzi la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru un nou termen al dosarului în care este judecat pentru favorizarea infractorului în legătură cu zădărnicirea punerii în executare a mandatului de executare a pedepsei privindu-l pe Adrian Năstase”

Gândul: Opt dintre consilierii lui Băsescu pleacă de la Cotroceni la Mişcarea Populară. Funeriu îşi anunţă candidatura la europarlamentare ”Opt dintre cei 18 consilieri ai preşedintelui Traian Băsescu au fost eliberaţi din funcţie şi vor pleca de la Palatul Cotroceni începând cu data de 1 februarie. Este vorba despre consilierii prezidenţiali Gabriel Berca, Adrian Rădulescu, Sebastian Lăzăroiu, Virgil Păunescu şi Daniel Funeriu, dar şi despre consilierii de stat Mariana Bitang, Raluca Boboc şi Daniel Andrei Moldoveanu”

Cronica română: Marian Tutilescu, cooptat în Administraţia Prezidenţială ”Marian Tutilescu, fostul şef al Departamentului Schengen din MAI, va fi cooptat în echipa preşedintelui Traian Băsescu de la Palatul Cotroceni”

Adevărul: O noapte în tabăra revoluţionarilor din Cernăuţi. Ce vor, cu adevărat, românii şi ucrainenii ”Un jurnalist Adevărul a trăit o zi şi o noapte în tabăra protestatarilor care, de vineri, au început revoluţia anti-Ianukovici, la Cernăuţi. Centrul de comandă din sediul ocupat al Administraţiei Regionale, punctul de prim-ajutor şi altarul aşteaptă parcă, dintr-o clipă în alta, marea bătălie pentru independenţă”

StareaPresei.ro

2 comentarii

urbos 29-01-2014 - 08:32

Si presa basista bese.

pathfinder 29-01-2014 - 08:46

Daniel Chitoiu este de la PNL.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult