Acasa Revista Presei Revista presei. Lavinia Şandru, scoasă de Cozmin Guşă din grilă

Revista presei. Lavinia Şandru, scoasă de Cozmin Guşă din grilă

scris de Florin BUDESCU
39 afisari

Lavinia Şandru a fost scoasă de pe sticlă de Cozmin Guşă, arată Comisarul. Soţia lui Vâlcov ar fi fost scoasă de pe sticlă chiar de către naşul ei, Cozmin Guşă. Ar exista intrări în fundaţiile legate de aceasta care au legătură cu Darius. Şi nu ne referim la Darius al lui Istaspe, stăpânul satrapilor.

lavinia sandrruAzi e votul în plen, în Senat, pentru arestarea lui Dan Şova şi Darius Vâlcov. Gândul explică faptul că ne aflăm din nou în situaţia din primăvara lui 2012: UNPR poate înclina balanţa într-o direcţia sau alta, dacă interesul naţional o va cere, cum se exprimă liderul acestui partid, Gabriel Oprea.

Dar ce a făcut Darius Vâlcov acesta, de-l urmăresc procurorii atât de acerb? Uite, de exemplu, ieri ei au extins cercetarea penală asupra domnului (fost) ministru, pentru că, după ce a fost numit în funcţie, şi-a ascuns bani, trei lingouri de aur şi un tablou în seiful unui prieten, deputatul PSD Daniel Bărbulescu, conform Naţional.

Camera Deputaţilor a uzat de sistemul adoptării tacite a unei legi. Este vorba despre un proiect de lege ce le permite aleşilor locali să facă parte din asociaţiile de dezvoltare intercomunitară, fără a mai putea fi traşi la răspundere nicicum de Agenţia Naţională pentru integritate.

Proiectul acesta de lege, care a fost  iniţiat de oprsprezece senatori PSD, printre care şi Gabriela Vrânceanu Firea,  i-ar scăpa pe mulţi primari şi preşedinţi de consilii judeţene, peste 1.000 la număr, de acuzaţiile de incompatibilitate, explică Adevărul.

Există o prevedere legală, conform căreia, dacă recunoşti fapte penale despre care procurorii n-au habar, eşti absolvit de vină. Ăsta e un aspect. Al doilea e că, dacă faci denunţuri de care procurorii au nevoie în cauzele lor, primeşti o pedeapsă mai uşoară.

Concret, cum notează România liberă, Claudiu Florică şi Dinu Pescariu nu mai sunt urmăriţi de procurori pentru faptele lor. Este nedrept social? Este.

Grupul parlamentar PNL din Camera Deputaţilor l-a angajat pe Ianoş Dumitru consilier. Puterea explică mecanica fenomenului: Ianoş Dumitru este patronul Ştiri pe surse, aşa că informaţia a fost dată de psnews.ro, website desprins din fostul outfit al jurnalistului Iosif Buble, pesurse.ro.

Acum, răzbunare sau nu, dare-n gât sau ba, faptul rămâne fapt, un patron de presă a e plătit de un grup parlamentar. Să fie coincidenţă sau nu, website-ul Ştiri pe surse.

Banca Românească este obligată, într-o cauză pe care o are cu un client, să îngheţe cursul leu – franc elveţian la paritatea existentă la momentul la care a fost acordat creditul, informează Curierul Naţional.

Gheorghe Piperea, avocat specialist în insolvenţă, profesor universitar, califică această sentinţă a Justiţiei ca fiind „fantastică„. „Este mult mai bine decât dacă ar fi fost admisă cererea clientului în totalitate„, susţine Piperea, citat de Bursa.

Mitică Dragomir a prins glas. EvZ îl citează spunând că Steaua Bucureşti (ori poate FCSB, cum a cerut CNA) nu mai are valori, suporterii nu mai vin la echipă, care va câştiga campionatul gâfâind, apoi va intra pe derdeluş.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult