Acasa Revista Presei Revista Presei. Lăzăroiu: ce-l aşteaptă pe săracul Dottore…

Revista Presei. Lăzăroiu: ce-l aşteaptă pe săracul Dottore…

scris de Florin BUDESCU
1 afisari

Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a comentat din nou pe Facebook declaraţii ale premierului Victor Ponta.

Revista Presei. Lăzăroiu: ce-l aşteaptă pe săracul Dottore…

Cronica română: Lăzăroiu către Ponta: Dacă ar şti ce îl aşteaptă după alegeri“Săracul Dottore, dacă ar şti ce îl aşteaptă după alegeri… Mi-a dispărut o gheată” Declaraţia lui Ponta care a provocat comentariul lui Lăzăroiu a fost cea referitoare la atitudinea preşedintelui după alegerile parlamentare. “După alegeri, Băsescu va fi foarte cuminte. Nu va mai conta”,

EvZ: Alegeri parlamentare 2012. Pericol maxim: şase metode de furat voturi ”Strategii şi consultanţii politici au început să predea activului de partid lecţii cu privire la măsurile ce trebuie luate pentru a bloca frauda electorală. Astfel au apărut adevărate ghiduri de fraudă electorală care prezintă, în funcţie de autori, între 10 şi 25 de modalităţi de a fura la vot”

Curentul: SUA: USL a adus democrația din România la nivelul celei din Uzbekistan ”SUA încă nu au trecut peste impresia că Guvernul Ponta acționează discreționar în România într-un mod nedemocratic. Șefa diplomației americane, Hillary Clinton, a menţionat România şi Ungaria printre statele ale căror guverne au devenit “mai agresive” în contracararea opoziţiei, conform unui discurs în care oficialul american denunţă, în general, regresul valorilor democratice în Europa şi Asia Centrală”

Adevărul: Plagiat la nivel înalt: Ministrul Ecaterina Andronescu pierde din portofoliu cele trei articole suspecte de plagiat ”Conducerea Institutului pentru Fizica Materialelor a decis joi că angajaţii instituţiei se fac vinovaţi de autoplagiat şi va cere vineri retragerea celor trei articole care au fost publicate în reviste ştiinţifice, pe care şi-a pus semnătura şi ministrul Ecaterina Andronescu, considerate de cei de la integru.org lucrări care implică «autoplagiat, plagiat şi încălcări repetate ale dreptului de autor»”

Bursa: “Oil Terminal” – adevărata ţintă a ruşilor în ţara noastră ”Ruşii de la TISE-Gazprom sunt interesaţi să cumpere Oil Terminal şi, ca să obţină acest lucru, ar fi dispuşi să achiziţioneze şi alte active de pe piaţa românească, printre acestea numărându-se şi Oltchim”

Curierul naţional: Casele, la jumătate de preţ după 5 ani de criză ”Costurile pentru un apartament situat în principalele oraşe din ţară s-au redus cu 52% faţă de martie 2008. Un metru pătrat util costa 2.058 de euro în vârful bulei imobiliare, iar acum poate fi achiziţionat cu 986 de euro. În Capitală, două camere costau, în medie, 123.040 euro, iar astăzi, o locuinţă similară poate fi achiziţionată cu 57.300 euro.

StareaPresei.ro

13 comentarii

mircea 07-12-2012 - 07:48

Sclerozoiu are foarte mare dreptate,fiindca dupa 9 Decembrie va fi foarte greu sa scapam de caracatita crescuta si credincioasa lui capo di tuti Ba$$$$ecuri$$$$tu.care dainuie din anul2000 unul din tentacule este cel care este credinciosu Vanghelie

Europeanuul 07-12-2012 - 08:44

Oare care of fi expertiza acestui Lazaroiu, in ce materie il consilieaza el pe Presedintele Romaniei. Ma poate ajuta cineva sa gasesc CV-ul lui?

BULA 07-12-2012 - 10:55

Nu vezi ce privire de oligofren are ?

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 07-12-2012 - 08:59

….LABAR doiu din ierarhia asa zisilor intelectuali pupy-pupyncuristi al DUCELUI de RAPA TRAIAN BA>seCU adevaratul DEZASTRU NATIONAL al ROMANIEI MODERNE in umbra caruia si Pingilica Ceasca pare a fi un CORIFEU , iese la deruta precum a fost cu POVESTEA ALBEI ca ZAPADA ! Santetzi GATA -ma in frunte cu PIAZA-REA si schimonosit ! A-ti FURAT si INFOMETAT o TARA INTREGA ! A-ti NENOROCIT o NATIUNE INTREAGA ! ve-ti PLATI cu VARF si INDESAT …labar.doiule!

Europeanuul 07-12-2012 - 11:00

Lazarescu a urmat niste cursuri (pentru o perioada de 3 ani?) la Facultea de Matematica si de Sociologie din cadrul Universitatii Bucuresti. In aceasta perioada (a studentiei de 3 ani) a fost angajat pe post de „Director” in institutii de cercetare pe bani europeni (de parca Romania nu ar fi avut alti oameni, calificati, cu experienta). In 1997 a activat ca expert parlamentar la Senatul Romaniei iar apoi, in 1999 (2 ani mai tarziu) gagiu’ a cupat functia de „Director General” precum si functia de Lector universitar la Facultatea de Stiinte Politice din cadrul SNSP.

http://ro.wikipedia.org/wiki/Sebastian_L%C4%83z%C4%83roiu

Am vazut cateva interviuri cu acest Lazaroiu pe yputube. Lasa impresia unui politruc mediocru (un papagal fara talent, se sparge mai mult „in figuri”). Sint convins ca publicatiile lui au fost scrise pe bani de oameni mai competenti (de genul lui Dan Papalaga, Tismaneanu si altii).

Salut 07-12-2012 - 16:55

PREGATESTE BASESCU O LOVITURA DE STAT?

Iata ce am citit:

„Sursele externe care ne-au făcut aceste dezvăluiri au mai ţinut să ne itereze că Traian Băsescu, după alegerile de duminică, 9 decembrie, va lua decizii grave pentru stabilitatea politică a ţării şi că este previzibilă o perioadă de provizorat în care îşi va asuma întreaga putere.”

Pe mine personal nu m-ar mira o astfel de miscare, dar sunt curios sa aflu parerea celor din tara.

urbos 07-12-2012 - 17:12

Intrebarea e totusi cum?
Chiar si in cazul referendumului ramanerea lui la putere a depins de acceptul celorlalti. In rest, as vrea sa iasa cu pusca in piata.

Salut 07-12-2012 - 17:34

Ei bine, posibilitatile de expresie ale lui Basescu sunt nelimitate. Noi il intelegem numai in relatie cu Constitutia si democratia, dar, dupa cum s-a vazut si la referendum, dincolo de ele este infinitul politic. Cine si-ar fi inchipuit ca, intr-o democratie, unul poate fi ales cu 50,5%, cu 5 milioane de voturi si nu poate fi dat jos cu 90% si 7,5 milioane de voturi?
Ei bine, am aflat ca „se poate”, e chiar „legal”, „constitutional”, „institutional”…si chestia asta am aflat-o de la … „marii campioni ai democratiei”, europenii, in frunte cu Merkel si Barosso.
Aproape ca nici nu mai conteaza vocea poporului. Inainte conta….macar teoretic…macar la alegeri.
Deci, putina spoiala de democratie care mai ramasese s-a dus de rapa. In cazul asta, cu infinitatea de optiuni – lovituri marlanesti – ale Basescului, ce te astepti?
Eu, spre exemplu, daca primesc binecuvantarea SUA sau macar se asigura de indiferenta lor, ma astept ca ramura Mossad din politica si media romaneasca sa faca mult rau in perioada urmatoare. Inclusiv cu pusti in piata.

urbos 07-12-2012 - 17:43

La referendum lepra nu a facut nimic special. A fost lasat sa ramana de catre cei doi impotenti Ponta in special si apoi Antonescu. Pana si Parlamentul atunci cand s-a pus problema de a nu lua act de mizeria aia de rezultat, a fost intors de catre acesti doi mascarici. Si rahatii din Parlament s-au conformat, culmea! Cu astfel de gunoaie, da, e posibil orice.
Asta e oricum ultima sansa de reabilitare a celor doi.

Salut 07-12-2012 - 17:50

De acord cu lasitatea…sau poate mai mult?…a celor doi.
Asta nu schimba faptul ca kktii europeni au sustinut dictachiorul impotriva oricarui minim bun simt democratic.

urbos 07-12-2012 - 17:56

Nu schimba, dar n-are legatura cu subiectul asta. Problema se rezolva sau nu, IN TARA. Ce vor altii nu devine o scuza, atunci cand ultima decizie e a ta.
Nici n-as vrea ca Basescu sa pice pentru ca si-au dat „acordul” strainii, caz in care nu inseamna decat ca sintem in acelasi cacat, iar Ponta acelasi gunoi, ca pe el l-am vazut in ultimele zile tot repertand ca strainii s-au dumirit, de parca asta ar trebui sa conteze in primul rand.

DXN 07-12-2012 - 18:46

psihodobre,
ai momente de luciditate!
Primeste „felicitarile” mele la cele mai inalte cote!

ValVerde 07-12-2012 - 18:50

Hahahah

Doi viermi executind lasciv dansul ploii pe cadavrul bunului simt, cu ultimele luminite ale ratiunii stingindu-se, pe masura ce se deschid amplu portile delirului furios…..

🙂 🙂

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult