Acasa Revista Presei Revista presei. Lecţia de leşin de la Realitatea TV

Revista presei. Lecţia de leşin de la Realitatea TV

scris de Florin BUDESCU
1 afisari

EvZ: Cum să leşini, în direct, la Realitatea TV „Pe YouTube a fost postat un film în care se vede cum reportera Realităţii TV pare că îi face semn unei femei care, după câteva secunde, leşină în direct în timpul mitingului de protest faţă de închiderea spitalului din Urlaţi”

O femeie lesina in direct la Realitatea TV

Adevarul: E oficial: Fukushima este noul Cernobîl „Agenţia japoneză pentru Siguranţă Nucleară a anunţat că situaţia de la centrala Fukushima este, practic, la fel de gravă ca aceea de la Cernobîl din 1986, considerată catastrofă nucleară

Bursa: Criza nucleară din Japonia, resimţită pe piaţa metalelor „Pieţele internaţionale ale metalelor au urmat un curs descendent ieri, fiind influenţate în mod negativ de situaţia din Japonia”

Fin.ro: Reconstructia Japoniei poate afecta starea financiara a Statelor Unite ale Americii si UE „Retra­gerea depu­nerilor nipone va reduce din amploarea capitalurilor destinate finan­tarii enor­melor deficite bugetare ame­ri­can si european. O tendinta care, com­- binata cu temerile inflationiste, risca sa arunce in aer dobanzile pe termen lung”

Gandul: Japonezii s-au înghesuit să cumpere fructe şi legume recoltate din apropierea Fukushimei „Japonezii s-au înghesuit, ieri, să cumpere fructe şi legume recoltate de pe o rază de 50 kilometri, de lângă centrala nucleară de la Fukushima. Prin gestul lor, cumpărătorii niponi îşi manifestă solidaritatea faţă de fermierii din zonă afectaţi de criza nucleară”

Puterea: Câştigătorii licitaţiei pentru Coridorul IV. Contracte de un miliard de euro pentru Umbrărescu, Iordache, Besciu şi Horpos „Aşa cum era de aşteptat, printre câştigători se numără şi companii româneşti: grupul Spedition UMB, Romstrade, Euroconstruct Trading sau Straco. Şi italienii de la Astaldi sau austriecii de la Strabag sau Alpine au prins câte un contract pe Coridorul IV paneuropean”

Romania libera: Câştigătorul de pe locul 6 pe Coridorul IV „7 din 9 tronsoane vor fi făcute de firme care nu s-au clasat pe locul I la oferta financiară”

Curierul national: Cum se obţine astăzi o mărire salarială? „În plin boom, negocierea veniturilor era făcută după principiul: Îmi dai mai mult sau plec la altă companie. Acum, înainte de discuţie este nevoie de un portofoliu de realizări, iniţiative, muncă în plus şi asumare de responsabilităţi. Un angajat agitator, veşnic nemulţumit şi „zvonac” are slabe şanse să fie favorit la creşterile salariale, oricât de bun ar fi din punct de vedere profesional”

 StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult