Acasa Revista Presei Revista presei: Liber la “valize” în fotbalul românesc

Revista presei: Liber la “valize” în fotbalul românesc

scris de Florin BUDESCU
4 afisari

Adevarul: Justiţia dă liber la „valize“ în fotbalul românesc “Gigi Becali a fost achitat, cu opinie majoritară, pentru dare de mită în Dosarul Valiza”

Valiza cu euroFin.ro: Blejnar, revocat de la sefia ANAF, incredintata lui Serban Pop ”Sorin Blejnar a fost revocat de la conducerea Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), in urma unei discutii avute, in cursul acestei zile, cu premierul Mihai Razvan Ungureanu”

Curentul: Vîntu se plictisește în libertate “O știre falsă a fost repetată ieri, în mod deliberat, vreme de mai multe ore, pe postul de televiziune Realitatea TV. Aparent, ”știrea” îl viza pe Sorin Ovidiu Vîntu, fostul și posibilul-actual patron al televiziunii trecute – oficial – sub controlul lui Elan Schwartzenberg”

Gandul: FMI vine la Bucureşti “Cu doar o săptămână înaintea celei de-a cincea misiuni de evaluare a Fondului Monetar Internaţional (FMI) la Bucureşti, Guvernul a bifat doar patru dintre cele 15 angajamente care aveau drept termen limită sfârşitul lunii aprilie”

Puterea: Şerpăria Apa Nova ”Istoria ne învaţă să nu acceptăm daruri de la greci dacă nu vrem să aprindem cetatea, iar ultimii ani de democraţie anarhică ne-au arătat că francezii sunt mai evrei decât urmaşii lui Moise”

EvZ: Controversele restituirilor. Culisele unei decizii în valoare de 16 miliarde de euro “Plata integrală pentru proprietăţile naţionalizate ar însemna un efort bugetar de 16 miliarde de euro, bani pe care statul român nu îi are. Propunerea Guvernului de plafonare la 15% din valoare a stârnit dispute în coaliţia de guvernare”

Curierul national: Creditorii vor putea obţine executarea silită în 3 luni ”Ţuca Zbârcea & Asociaţii: potrivit Noului Cod de Procedură Civilă, termenul va fi respectat doar dacă debitorul nu contestă creanţa. Şi creditorii terţi faţă de cauză vor putea interveni în proceduri de executare silită aflate în derulare între părţi pe rolul instanţelor. În cazul bunurilor cu valoare redusă, procedura se derulează exclusiv în scris, instanţa soluţionând acţiunea în camera de consiliu printr-o hotărâre executorie, în termen de 30 de zile”

Bursa: A treia oară când BVB se comportă ciudat cu “Oltchim” ”Bursa de Valori Bucureşti (BVB) s-a comportat, a treia oară, ciudat faţă de Oltchim, în ultimele două luni”

Romania libera: Mediu. Fracturarea hidraulică a provocat în Anglia două seisme de mică intensitate. Marea Britanie dă undă verde gazelor de şist “O comisie guvernamentală a recomandat guvernului de la Londra continuarea explorării gazelor de şist în apropierea oraşului Blackpool, situat în vestul insulei – dar a şi avertizat asupra pericolelor create de exploatare”

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult