Acasa Revista Presei Revista presei. Liviu Luca nu vrea să-şi declare averea

Revista presei. Liviu Luca nu vrea să-şi declare averea

scris de Florin BUDESCU
3 afisari

Curentul: Liviu Luca refuză să-şi declare averea pentru a-l ajuta pe Vîntu la proces „Liviu Luca, preşedintele FSLI Petrom şi prim-vicepreşedinte al CNSLR Frăţia, este singurul lider sindical care nu şi-a depus şi nici nu-şi va depune, la ANI, declaraţia de avere şi de interese”

Luca si Vantu
Liviu Luca şi S.O. Vântu-foto Curentul

Adevarul: Frăţia patronate – sindicate împotriva Codului Muncii „Executivul schimbă Codul Muncii pentru a stimula relaţia directă dintre angajatori şi salariaţi. Patronatele au trecut de partea sindicatelor şi cer conservarea puterii confederaţiilor. Guvernul a anunţat că este posibil să-şi asume răspunderea pe Codul Muncii, ceea ce nemulţumeşte sindicatele, care anunţă o primăvară plină de proteste

EvZ: PSD deschide PRM uşa din dos a USL „Nici bine n-au început PSD, PNL şi PC să semneze protocoale în judeţe pentru Uniunea Social-Liberală (USL), că PRM se agaţă şi el de căruţa USL”

Bursa: SIF „Moldova”: „Listarea BCR, de maximă actualitate” „Conducerea SIF „Moldova” susţine că listarea BCR la Bursa de Valori Bucureşti rămâne „de maximă actualitate”, în condiţiile în care există indicii că pieţele de capital şi-au revenit şi apreciază că a venit momentul ca acţionarii băncii să ceară o evaluare la zi a contextului financiar”

Curierul national: Drumul banilor în încrengătura firmelor grupului Awdi „Sumele virate în contul Network Press Concept ajungeau în buzunarul Supremo. Modernizările de aproape 2,5 mil. euro au fost raportate doar AVAS. În şase ani s-au contractat credite de peste o jumătate de miliard de euro”

Financiarul: Raport Banca Mondiala: Dupa iesirea din recesiune ne ameninta criza alimentara „Banca Mondiala a dat publicitatii un raport potrivit caruia indicele preturilor alimen­tare a ajuns la valoarea-record, ceea ce inseamna scumpiri masive, in special la pro­dusele alimentare”

Romania libera: Proteste. Libia ar putea fi următoarea. Masacru în Libia. Se clatină şi Ghaddafi „Străzile oraşului Benghazi, din nordul Libiei, au fost scăldate în sânge după ce regimul lui Mouammar Ghaddafi a reacţionat cu o violenţă neaşteptată la demonstraţiile împotriva sa; peste 184 de oameni au fost ucişi şi câteva sute răniţi de către lunetişti şi mercenari aduşi să înfrângă revolta populară”

 StareaPresei.ro 

2 comentarii

codul x 22-02-2011 - 07:22

PRIN firme in care si-au bagat neveste,frati surori, deci neamuri,acestia au folosit cotizatile si fondurile UGSR -fd. fixe, ma refer- au furat totul.Sa se nationalizeze ce a mai ramas din fondurile fixe ale UGSR si apoi sa vinda la licitatie iar noi care am varsat cotizatii pina in 1989 sa devenim actionari.Cei care s-au folosit de ele fara sa ne intrebe sa fie arestati si averile confiscate.

urbos 22-02-2011 - 07:36

Pst, fiu de naparca, una-i una, si-alta-i alta. Basescu trebuie starpit cu toata familia si cu toate slugile lui. Pricipesti?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult