Acasa Revista Presei Revista presei. Locic, maseurul lui Becali la bulău

Revista presei. Locic, maseurul lui Becali la bulău

scris de Florin BUDESCU
3 afisari

Gigi Becali este masat ȋn ȋnchisoare de fostul partener de afaceri, Marius Logic, care este și colegul de celulǎ al patronului Stelei.

Revista presei. Locic, maseurul lui Becali la bulău (foto:zf.ro)

Puterea: Gigi Becali, masat de Marius Locic în închisoare ”Patronul Stelei este masat de omul de afaceri Marius Locic, coleg de celulă cu Becali”

Naţional: Se zbat să obţină favorurile celor pe care i-au finanţat: disperarea condamnaţilor USL! ”Nici nu are rost să ne gândim ce s-ar fi întâmplat într-o altă democraţie cu un ministru în funcţie condamnat la ani grei de închisoare, pentru fapte de corupţie. Cum însă la noi este ca la nimeni, Relu Fenechiu nu doar că nu s-a retras din viaţa politică, dar ţine cu dinţii de influenţa pe care o mai are în PNL“

EvZ: Din Slovacia, Traian Băsescu transmite avertismente Ungariei ”România a adoptat standardele europene de abordare a problemei minorităţilor, dar asta înseamnă că au dreptul să îşi păstreze cultura, limba, au voie să înveţe în limba maternă şi au obligaţia să fie loiale statului român. Din acest punct de vedere vreau să mulţumesc minoritarilor slovaci, care sunt oameni harnici şi o să vedeţi cât de frumos arată localităţile locuite de slovaci.(…) Nu vom accepta niciodată să ne spună cineva cum să ne organizăm administraţia“

Curentul: Crin, tot mai izolat în PNL “Liderul PNL Crin Antonescu pierde susținere în partidul său. Pe de o parte, gașca sa intimă de prezumtivi penali nu mai este înghițită în rândul liberalilor iar ultimele scandaluri au tras în jos scorul electoral al formațiunii. Pe de altă parte, Antonescu continuă să se certe cu figuri influente din PNL printre care fostul premier Călin Popescu Tăriceanu și Sorin Roșca Stănescu, dar și în trecut cu mai tot PNL Sector 1 și primarul Andrei Chiliman”

Cronica română: Continuă schimbul de replici dintre Antonescu şi Tăriceanu ”Fostul preşedinte al PNL Călin Popescu-Tăriceanu a declarat, în replică la afirmaţiile actualului lider al liberalilor, Crin Antonescu, că lipsa unei agende proprii a PNL a dus la scăderea în sondaje atât a partidului, cât şi a celorlalţi lideri din conducerea formaţiunii”

Adevărul: De ce se tot răsteşte Crin Antonescu la procurorii DNA? (editorial de Liviu Avram) “Nimic nu este mai enervant decât oamenii politici care vorbesc înainte să se informeze. Sau care spun deliberat prostii, deşi sunt în cunoştinţă de cauză. Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, duce de câteva zile o înverşunată campanie televizată împotriva DNA. El susţine că procurorii anticorupţie se ocupă prea mult de demnitarii liberali şi deloc de cei care s-au aflat la guvernare între 2009 şi 2012“

România liberă: Cele două feţe ale austerităţii ”Pentru a doua oară de la instalarea la putere în 2012, Cabinetul USL menţine unele dintre măsurile de austeritate introduse de Guvernul Boc, măsuri aspru criticate pe când social-liberalii erau în opoziţie. Fără prea mari explicaţii, Executivul a schimbat şi regulile în ceea ce priveşte redistribuirea funcţionarilor publici concediaţi din motive neimputabile lor”

Curierul naţional: Ajutorul de minimis, un haos de 500 mil. lei “Aplicanţii au avut mari probleme în a-şi depune cererile, având la dispoziţie o fereastră de doar 5 minuteDeja forumurile formate pe această temă sunt pline de plângeri ale celor care au consumat timp şi resurse pentru pregătirea cererilor şi nu au reuşit să le depunăAceastă situaţie încununează un program a cărui demarare a fost amânată de patru ori şi al cărui ghid a fost modificat cu 36 de ore înainte de start”

ZF: Băncile-mamă au retras 5 mld. euro din România într-un an şi jumătate. Procesul se va accentua pentru că îşi cer banii înapoi ”Procesul de deleveraging, prin care băncile străine îşi reduc expunerile pe filialele locale nu este finalizat, ba chiar se va accentua pentru că băncile-mamă îşi cer banii înapoi, afirmă Nicolae Cinteză, directorul Direcţiei Supraveghere din BNR”

Bursa: Cine deţine cheia bătăliei pentru Siria? ”Dacă vrea cineva să înţeleagă de ce Statele Unite ale Americii s-au hotărît, într-un tîrziu, să treacă în văzul lumii şi dintr-o postură ofensivă pragul implicării militare, directe, în Siria, atunci trebuie neapărat să reviziteze «muzeul războiului rece», mai precis, sălile dedicate confruntării dintre Est şi Vest din Orientul Mijlociu”

Gândul: Intervenţia în Siria, amânată până la raportul experţilor ONU despre atacul chimic. SUA arată cu degetul spre ruşi: “Nu vedem nici o rezolvare posibilă” “Luptele politice au amânat o decizie privind intervenţia marilor puteri occidentale în Siria. Proiectul de rezoluţie înaintat miercuri de Londra care autorizează o intervenţie internaţională în Siria nu a avut sprijin politic în Consiliul de Securitate al ONU, cei cinci membri permanenţi amânând o decizie până la primirea raportului pe marginea atacului chimic care ar fi avut loc în 21 august”

StareaPresei.ro

1 comentariu

H2SO4 30-08-2013 - 00:38

Gigi Becali este masat ȋn ȋnchisoare de fostul partener“i” de afaceri, Marius Logic, care este și colegul de celulǎ al patronului Stelei.
==================================
E un maseour sau is doi ?
Ce fel de romana este asta scrisa de acest ziarist – Florin Budescu !?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult