Acasa Revista Presei Revista presei. Lotul PSD se pregăteşte să campeze la DNA

Revista presei. Lotul PSD se pregăteşte să campeze la DNA

scris de Florin BUDESCU
8 afisari

Lotul PSD se pregăteşte intens în aceste zile să campeze la PSD, susţine Comisarul, în timp ce vectorii săi de opinie răcnesc pe la televizor despre Traian Băsescu, în timp ce Elena Udrea se afundă tot mai mult în puşcărie.

Revista presei. Lotul PSD se pregăteşte să campeze la DNA

Revista presei. Lotul PSD se pregăteşte să campeze la DNA

Azi, senatorii vor vota pentru sau împotriva cercetării penale a lui Varujan Vosganian în Dosarul Gaze Ieftine pentru Interagro, atrage atenţia EvZ. Ieri, împricinatul a dat show de la tribuna Legislativului, făcând adevărate tumbe verbale, în încercarea sa disperată de a-i convinge pe colegii lui să continue să îl protejeze.

Complicitatea la abuz în serviciu – acestea sunt acuzele procurorilor DNA în ce-l priveşte pe Dan Şova, care a fost audiat ieri, relevă o depeşă Mediafax.

Puşcăriaşa Elena Udrea îşi ţine la curent fanii în timp real prin intermediul Facebook, arată Puterea. Debutul postării sale seamănă cu aia cu „au pus cătuşe florilor”: „Nu poți pune cătușe adevărului! După acest lucru mă ghidez în aceasta perioadă. Așa că voi încerca, aici, pe Facebook, să comunic cu voi și să spun adevărul așa cum îl știu eu”. Întrebarea este cum face, că nu are voie la smarfön în bulău.

Liberalii i-au pus gând rău lui Tăriceanu, explică PSNews. Senatorii PNL au început să strângă semnături pentru schimbarea lui Călin, iar catindaul lor ar fi probabil Vasile Blaga, fostul preşedinte al Senatului de dinainte de lovitura de stat cu jurişti din iulie 2012.

Nici Valerică Zgonea nu se simte prea bine, conform Naţional. Dacă iese figura cu Tări, la rând urmează, în Cameră, Valerică fără frică. Cel puţin aşa afirmă Ludovic Orban.

De fapt, ăştia trag de timp şi nu vor să construiască nici o autostradă Sibiu – Piteşti. Asta se poate foarte bine numi şi subminarea economiei. În schimb, fac studii de fezabilitate, apoi zic că nu mai construiesc autostrada, apoi iar spun că o fac, iar fac studiu de fezabilitate şi tot aşa. O analiză interesantă publică Adevărul.

Aegean Baltic Corridor (ABC) este ultima găselniţă a statelor central-est-europene. Curierul naţionalexplică noile mişcări regionale de după eşecul Nabucco, făcute de statele ce nu vor să depinde de Gazprom.

România liberă arată că ABC doreşte să solicite finanţarea Comisiei Europene şi deja au avut loc discuţii cu comisarul european pentru Transporturi, Maros Sefcovic.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult