Acasa Revista Presei Revista presei. Lotul Voicu audiat la DNA

Revista presei. Lotul Voicu audiat la DNA

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Voicu, Casuneanu, Locic si judecatorul Costiniu, audiati din nou la DNA, anunta Adevarul. De-acum asa va fi. Si, cu cat mai mult si mai repede, cu atat mai bine, Poate ca ne insanatosim in viitor.


Romania Libera a realizat un foarte interesant interviu cu Jonathan Scheele, acum director general al Directiei Transporturi din Comisia Europeana, fost sef al Delegatiei Comisiei Europene la Bucuresti, un om pentru care am foarte multa simpatie si care stie mai multe decat spune.

 

Lui Scheele ii displace cel mai mult la romani, culmea, cea mai mare calitate a lor: “Tendinta lor de a face totul in ultimul moment – si nu intotdeauna in totalitate. Cum puteti vedea, am dobândit obiceiul românesc de a ma contrazice, care e un bun exemplu al complexitatii tarii.  Mi se pare, de asemenea, regretabila lipsa de incredere a românilor in capacitatea lor si a tarii de a se comporta corect”.

Din experienta mea de cunoastere a lui Scheele, citind aceste randuri, pot afirma: este bine sa citim acest interviu cu atentie, pentru ca e plin de lucruri interesante, cu multe intelesuri suprapuse. Tipul are cap.

Politicienii sunt solidari cu propriile lor averi, explica Evenimentul Zilei. De ce? Simplu, pentru ca “noua Agentie Nationala de Integritate (ANI) a iesit ieri din Parlament mai mult moarta decat vie“.

Spitalul Clinic Universitar a tras obloanele, sustine ziarul Ring: “Vistieria goala i-a fortat pe medici sa-si recunoasca neputinta si sa redirectioneze bolnavii catre alte spitale. Fondurile si asa insuficiente s-au dus pe achitarea datoriilor, iar spitalul a ajuns in faliment“.

Mariana Gheorghe de la Petrom este citata de Ziarul Financiar spunand asa: “Singurul lucru care ajuta sunt investitiile. Banii exista, dar Guvernul nu are un program credibil, cu obiective tangibile”.

Suna corect politic, in logica discursurilor Opozitiei si trebuie sa nu uitam ca Mariana Gheorghe este urmasa la sefia Petrom a lui I. G. Popa, care a sponsorizat la greu PSD si in primul rand pe Nastase, in timpul Sultanatului Adrian.

 

http://www.stareapresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult