Acasa Revista Presei Revista presei. Lucian Mândruţă revine în presă

Revista presei. Lucian Mândruţă revine în presă

scris de Florin BUDESCU
13 afisari

Lucian Mândruţă revine în presă, la viitorul post de radio Digi FM. Manager General este Cosmin Prelipceanu şi Adina Goriţă directorul staţiei, explică Pagina de media.
lucian-mandrutaFinancial Times denumeşte DNA „Tigrul de hârtie” care îşi arată colţii şi caracterizează România ca reprezentând o „pepinieră de testare a anticorupţiei”, spune Reporter Virtual.
La rectificarea bugetară, Transporturile au avut parte de tăieri, în schimb Cotroceniul a primit încă 10 milioane de lei pentru deplasări externe, conform EvZ.
Aşadar, Klaus s-a plimbat atât de mult, că s-au terminat banii şi mai are nevoie şi de alţii. Şi să nu te gândeşti că USL trăieşte?
Mai ales că Ponta confirmă relaţia de lungă durată cu Dan Mihalache, citat de România liberă: „Ne știm de foarte mult timp, am fost împreună în PSD, am fost împreună în China. acum nu mai e in PSD, e îl PNL, nu mai iubește China, e un om care se schimbă foarte des. repet, Mihalache mi-a fost un coleg bun.
Ministerul Finanţelor din Statele Unite afirmă că Mişu Negriţoiu ar fi falsificat documente bancare pe când era director în ING, în timp ce actualul şef al ASF neagă că acest lucru s-a întâmplat, spune Curierul naţional.
Consiliul Concurenţei dă iama în societăţile din industria asigurărilor, consemnează Bursa. UNSAR şi aproape toate firmele din piaţa aceasta sunt investigate pentru practică concertată.
La capitolul „cam atât despre măreaţa armată rusă”, azi despre lansatoarele de rachetă ale unei nave din marina militară rusă, care s-au deschis degeaba la o demonstraţie militară din Baltica, din apele teritoriale ale enclavei Kaliningrad. Notează Adevărul.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult