Acasa Revista Presei Revista presei: Lucrări de primăvară la DNA

Revista presei: Lucrări de primăvară la DNA

scris de Florin BUDESCU
3 afisari

EvZ: DNA a început campania de primăvară! ”Procurorii anti-corupţie nu slăbesc ritmul: trei nume grele în două zile.

dnaDimitriu, şeful Camerei de Comerţ Bucureşti e acuzat de şantaj şi abuz în serviciu. Boşcodeală, primarul Buzăului s-a trezit cu sechestru pe avere, iar Borbely, ministrul Mediului e cercetat pentru trafic de influenţă”

Curentul: DNA și cuscra dăunează grav imunității ministrului Borbely ”Procurorul General al României, sesizat de DNA – Serviciul Teritorial Oradea, anunță printr-un comunicat faptul că a solicitat ieri, Camerei Deputaților, declanşarea procedurilor pentru formularea cererii de începere a urmăririi penale faţă de László Borbél”

Puterea: Declaraţia Elenei Udrea la DNA “Fostul ministru al dezvoltării regionale şi turismului, Elena Udrea, a dat o declaraţie de martor, la DNA, în dosarul corupţiei din Vama Constanţa, în care senatorul PC (fost PDL) Mircea Banias a fost trimis în judecată”

Romania libera: Incognito: Cum am devenit contrabandişti de legume şi fructe “Reporterii incognito ai Rl demonstrează că afacerile importatorilor evazionişti sunt la fel de profitabile. Jurnaliştii au mers în centrele comerciale din Bulgaria şi Grecia, au cumpărat o tonă de fructe şi legume pe care le-au adus apoi în România.”

Fin.ro: Un fost bancher aduce Subway in Piata Victoriei din Bucuresti ”Un fost angajat al bancii Piraeus, Corporate Team Leader, responsabil de relatia cu clientii din cadrul bancii a preluat din ianuarie 2012 franciza pentru Romania a lantului de restaurante Subway”

Curierul national: Contractele directe încheiate de Hidroelectrica, investigate de Consiliul Concurenţei “Chiriţoiu: Vom vedea dacă aceste contracte, care vizează cantităţi mari şi pe termen lung, nu creează un efect de închidere a pieţei. ”Ulterior, a apărut şi suspiciunea de înţelegere între companii”. Dacă şi CE va constata că, prin aceste contracte, “băieţii deştepţi” au primit un ajutor de stat ilegal, va obliga companiile să restituie sumele către stat”

Gandul: 17 eurodeputaţi români au votat o rezoluţie care cere României recunoaşterea independenţei Kosovo. Şi EBA a fost pentru, dar “dintr-o eroare tehnică” “«Consola de vot a rămas blocată de la un vot anterior. Ar fi fost imposibil să greşesc tocmai eu votul», a declarat Elena Băsescu.”

Adevarul: Reguli noi la înmatricularea maşinilor în UE “Reînmatricularea unui autovehicul de către un român care se mută în Spania, Italia sau Franţa nu va mai avea nevoie de verificări tehnice suplimentare în ţara de destinaţie, astfel că şi plăţile pentru aceste proceduri vor fi eliminate, prevede noul regulament adoptat ieri de Comisia Europeană şi care ar putea deveni obligatoriu într-un an în toate statele UE”

Bursa: Economia zonei euro este supusă riscului de scădere ”Creşterea economiei zonei euro s-a stabilizat la un nivel redus, iar o redresare moderată este aşteptată în acest an, a afirmat Mario Draghi, preşedintele Băncii Centrale Europene (BCE), avertizând însă că «perspectivele economice sunt supuse riscului de scădere»”

StareaPresei.ro

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult