Acasa Revista Presei Revista presei. Ludovic Orban către Ponta: “Sunteţi nebun?”

Revista presei. Ludovic Orban către Ponta: “Sunteţi nebun?”

scris de Florin BUDESCU
1 afisari

Gândul: Ludovic Orban: “Sunteţi nebun, domnule Ponta?” ”După anunţul recent că este gata să voteze o moţiune de cenzură pentru căderea Guvernului Ponta, deputatul PNL Ludovic Orban revine cu un atac direct la adresa premierului. «Sunteţi nebun, domnule Ponta? Sau îi urâţi pe români?», întreabă Orban,

Ludovic Orban a pus tunurile pe Victor Ponta

într-un mesaj postat vineri pe contul său de Facebook, cerând înlocuirea lui Victor Ponta”

Puterea: Ponta a primit de la Băsescu un buchet de crini ”Premierul Victor Ponta a împlinit astăzi 41 de ani. El a fost felicitat de preşedintele Traian Băsescu, aliatul său, Crin Antonescu, lideri PSD, dar şi de primul-ministru al Turciei”

Curentul: Crin ordonă boicotul PNL împotriva susținerii PSD pentru Roșia Montana ”Biroul Politic Național a întărit, reconfirmat la nivelul forului o decizie politică, o decizie pe care grupurile parlamentare liberale au luat-o și care înseamnă că în Parlament parlamentarii PNL vor vota împotriva acestui proiect de lege”

România liberăAntonie Solomon, condamnat definitiv la închisoare cu executare “Fostul primar al Craiovei, Antonie Solomon, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare în dosarul de corupţie, potrivit unei decizii definitive luate vineri de instanţa supremă, relatează Mediafax. Şi omul de afaceri Cornel Penescu a primit aceeaşi pedeapsă”

EvZ: Antonescu nu se lasă. Codul Rutier, noua temă de opoziţie în cadrul puterii ”Preşedintele PNL, Crin Antonescu, îşi continuă politica de a câştiga capital electoral pe seama lui Victor Ponta. După Roşia Montană, Antonescu a găsit în noul Cod Rutier un subiect care ar putea să-i aducă procente în sondaje, de noul proiect fiind nemulţumiţi un număr mare de oameni – şoferi şi transportatori“

GândulBalul torţionarilor. Cum petreceau de Crăciun Ficior şi Vişinescu, cei doi torţionari acuzaţi de genocid “Despre balurile torţionarilor am aflat că sunt întâlniri anuale ale foştilor şefi de penitenciare acum pensionaţi. Ele se ţin de 23 de ani. Alexandru Vişinescu şi Ion Ficior sunt membri ai Asociaţiei Pensionarilor din ANP. Această asociaţie este condusă de către Dan Sterian  colonel în rezervă- fost şef al Serviciului Cabinet din ANP”

Curierul naţional: Angela Merkel şi UCD – consideraţi de pe acum câştigătorii alegerilor legislative ”Toate sondajele  de ultimă oră dau ca sigură  obţinerea majorităţii în Bundestag de către Uniunea Creştin-Democrată (UCD) şi revenirea Angelei Merkel în funcţia de cancelar al Germaniei. Marele procent din intenţiile de vot cu care este creditată dna Merkel se datorează  popularităţii sale în rândul cetăţenilor Germaniei, cât mai ales modului în care ea a gestionat guvernarea în perioada crizei, astfel încât Germania continuă să fie cea mai puternică economie din Europa şi a patra din lume”

Cronica română: Alegerile din Germania vor debloca dosare europene majore ”Alegerile legislative germane vor debloca mai multe dosare economice europene majore dacă, indiferent de rezultat, poziţia Berlinului nu se va schimba în mod fundamental, cel puţin pe termen scurt, apreciază mai mulţi analişti”

3 comentarii

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 21-09-2013 - 22:49

Mare deziluzie pentru romanii care au votat pe acesti necopti la minte, respectiv, Ponta si Antonescu, niste aiuriti si demagogi care au uitat promisiunile facute poporului roman. Toti ne asteptam ca ei sa inceapa vreo investitie care sa creeze locuri de munca, sa ia masuri pentru crearea unor banci romanesti care sa sprijine dezvoltarea economiei, sa limiteze putetrea de actiune a capitalului strain care a acaparat pe nimic capitalul romanesc ca cei din Petrol, siderurgie feroasa si neferoasa, banci, ciment etc. care au strategii contra dezvoltarii economiei Romaniei si castiguri din specula si apoi transfera in tarile de origine profiturile din bogatia romanilor, romani care devin tot mai saraci. Mare pacat ca acest premier tradeaza sperantele Romanilor.Vine mereu cu impozite in sarcina cetatenilor romani dar nu majoreaza impozitul pe profiturile celor care exploateaza bogatiile Romaniei.

un crestin 22-09-2013 - 02:19

Asa este, Parpanghel. Dar lamentatia este tarzie. Democratie – demos-demonos…

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 22-09-2013 - 05:51

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult