Acasa Revista Presei Revista presei. Macovei contra PDL

Revista presei. Macovei contra PDL

scris de Ziua Veche
2 afisari

Monica Macovei este in relatii tot mai proaste cu PDL, ai carui lideri sunt criticati de fostul ministru al Justitiei copios. Macovei sustine ca este necesara verificarea contractelor publice , arata Romania libera . Ideile sale rimeaza (asa cum se intampla de multe ori) cu tezele exprimate de presedintele Traian Basescu.

Asa cum arata Evenimentul Zilei , care relateaza ca, la întâlnirea cu parlamentarii PDL , preşedintele i-a criticat pe Boc, Vlădescu, Videanu şi Udrea.

Basescu le-a adus aminte vechilor companioni ca a administrat un moment zero de acelasi tip Partidului Democrat in anul 2002 si acesta a avut de castigat mult, iar acum, daca vor incurca afacerile cu politica, PDL va deveni “un partid de nimic”.

Toate aceste poate si pentru ca, “la 20 de ani de la schimbarea de regim din România suntem captivii societăţii socialiste croite pentru noi de marele maestru al diversiunilor, Ion Iliescu”, precum arata Mihaela Dobrescu in Curentul .

De exemplu, firma infiintata de Radu Berceanu si Adriean Videanu, precum sustine Puterea , deruleaza afaceri cu statul la greu. Ciudat este cum se numeste aceasta firma: AVI.

Trebuie sa ai imaginatie ca sa dai un astfel de nume unei societati comerciale. Cred ca o sa-mi deschid si eu firma JPEG.

Dar si la altii e greu. De exemplu, executivul englez, cel mai mare consumator de publicitate din Regatul Unit, isi reduce cu 50% bugetul de marketing , anunta Financiarul .

Au doar nu credeti ca scapam asa de usor. Pietele financiare se apropie din nou de vrie , ca atunci cand a cazut Lehman Brothers, anunta Ziarul financiar . Paranoia: bancile se suspecteaza reciproc (dezavantajos) ca duc lipsa de lichiditati.

Atentie: conteaza ce gandesti, caci va deveni realitate. Si uite-asa a mai trecut o revista a presei despre criza.

www.stareapresei.ro

 

0 comentariu

dark matter 23-11-2010 - 10:01

Asteptam cu nerabdare sa fabrici si bomba H si cea cu neutroni.
Sa moara capitalismul americanesc, cu mii de patroni kakaciosi si sa inforeasca cel comunist, cu un singur patron.

Viorica Ianc 24-11-2010 - 10:45

Are mana stanga bolnava,in fotografie.

Si socialistul Hitler a fost manipulat.

Razboaie si papusari pentru teatru.
Castiga producatorii de arme. Coreea nu
are petrol.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult