Acasa Revista Presei Revista presei. Macovei critică modificarea Legii ANI

Revista presei. Macovei critică modificarea Legii ANI

scris de Florin BUDESCU
127 Afisari

Europarlamentarul PDL Monica Macovei susţine că o eventuală modificare a Legii ANI s-ar reflecta “foarte prost” în raportul CE privind MCV.

macovei

Europarlamentarul PDL Monica Macovei susţine că o eventuală modificare a Legii ANI s-ar reflecta “foarte prost” în raportul CE privind MCV.

Cronica română: Macovei, despre modificarea Legii ANI ”Europarlamentarul PDL Monica Macovei susţine că o eventuală modificare a Legii ANI s-ar reflecta “foarte prost” în raportul CE privind MCV şi ar avea efecte asupra aderării României la spaţiul Schengen”

România liberă: Adevărata miză a tăierii finanţărilor străine pentru ONG-uri ”Deputatul PSD Bogdan Diaconu a propus interzicerea finanţării din străinătate a ONG-urilor care se implică în politică. Propunerea a provocat deja controverse pentru că, dacă ar fi aprobată, ar lăsa autorităţilor o marjă largă de acţiune în selectarea fundaţiilor care nu primesc bani din străinătate.”

Curentul: Oamenii lui Felix de la APIA cereau șpaga ”la negru” ”Numele unui fost secretat de stat in Ministerul Agriculturii, Gheorghe Albu, al directorului APIA, Dorel Benu, si al directorului Camerei de Comert Constanta, Ion Danut Juganaru, apar in dosarul de coruptie al membrilor PC Aurel Pana si George Voinea, potrivit ordonantei de punere sub acuzare”

Puterea: Gigi Becali rămâne la închisoare ”Becali rămâne la închisoare, după ce Curtea de Apel Bucureşti i-a respins cererea de întrerupere pentru trei luni a pedepsei. Decizia Curţii de Apel fiind definitivă”

EvZ: Ovidiu Silaghi este chemat miercuri la DNA. Îl va mai numi Ponta la Transporturi? ”Liberalul propus pentru Ministerul Transporturilor este un client vechi al DNA şi partener de învârteli financiare al lui Relu Fenechiu. Fenechiu și Silaghi, doi vechi parteneri de afaceri cu aceeași obsesie: Ministerul Transporturilor“

Curierul naţional: Vânzarea CFR Marfă ar trebui să se finalizeze în 60 de zile ”Hotărârea de Guvern pentru aprobarea condiţiilor de privatizare a CFR Marfă prin vânzarea a 51% din acţiuni către SC Grup Feroviar Român a fost publicată, ieri seară, în Monitorul Oficial, finalizarea vânzării urmând a se realiza în termen de 60 de zile de la data intrării în vigoare a HG”

Adevărul: Autostrada Orăştie – Sibiu, aproape gata în zona de ocolire a Sebeşului ”Locuitorii din Sebeş mai au foarte puţin de aşteptat până ce vor scăpa de traficul infernal ce sufocă în prezent oraşul. Dacă promisiunile reprezentanţilor CNADNR se adeveresc, autostrada care ocoleşte oraşul va fi gata în septembrie”

Gândul: Cel mai mare secret al McDonald’s, „scăpat” pe internet. Ce pui în tavă când comanzi cartofi prăjiţi ”Printre ingrediente se numără opt tipuri de ulei, dar şi arome naturale, coloranţi, conservanţi şi agenţi antispumare. În plus, după ce sunt tăiaţi, cartofilor le sunt eliminate zaharurile naturale, care le pot da o altă culoare la prăjire. Apoi, cartofii sunt coloraţi artificial, procesaţi pentru a elimina umezeala în exces, după care sunt pre-prăjiţi timp de 45-60 de secunde şi apoi congelaţi”

Bursa: Euro pierde teren în faţa dolarului, deşi blocul monetar a ieşit din recesiune ”Moneda unică europeană a scăzut în a doua parte a zilei de ieri, pe pieţele externe, faţă de dolar, pierzând câştigul iniţial determinat de anunţul potrivit căruia economia zonei euro a ieşit din recesiune în trimestrul al doilea din 2013″

StareaPresei.ro

3 comentarii

Dinu 15-08-2013 - 22:11

Imi era dor de ochisorii ei ! Chiar imi pune-am intrebarea daca mai traieste sau o fi bolnava saraca ! Dar uite ca a iesit iar sarpele in drum …..

urbos 16-08-2013 - 00:32

Ma pis pe mcv.

CONGO 16-08-2013 - 00:57

Felix este cu mult mai uscat, asta are nevoie, cum de n-ai bagat de seama?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS